VIDEO ⟩ Rīgā vieglās automašīnas šoferis izraisa avāriju ar autobusu un aizbēg no notikuma vietas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no "Degpunktā" sižeta

Kāds vieglā auto šoferis piektdien, 24. septembrī, Pļavniekos, Rīgā saskrējās ar pasažieriem pilnu autobusu, bet no avārijas vietas aizbēga, vēsta raidījums "Degpunktā".

Satiksmes negadījumā šorīt Keldiša ielā, Rīgā iekļuva pasažieru autobuss, kam strauji priekšā izbrauca automašīna "Audi Q5".

Vieglā spēkrata šoferis veica apgriešanās manevru braukšanai pretējā virzienā un, izstūrējot uz galvenā ceļa, nepalaida sabiedrisko transportu.

Avārijas apstākļi šķita skaidri, līdz "Audi" šoferis sāka stāstīt, ka braucis vienā virzienā ar autobusu un pasažieru pārvadātājs viņam uztriecies, bojājot sānus.

Šāda faktu sagrozīšana "Rīgas satiksmes" darbiniekiem lika domāt, ka te būs vajadzīga ne tikai policijas palīdzība, bet arī alkometrs.

Padzirdot, ka tiks prasītas ekspertīzes, "Audi" šoferis ieleca spēkratā un aizmuka.

"Izskatās, ka viņš bija alkohola reibumā, viņš apgriezās un nepalaida autobusu pa priekšu. Mēs gaidām policiju," stāstīja "Rīgas satiksmes" pārstāvis.

"Es viņu vienkārši brīdināju, ka vajadzēs pārbaudīties, jo viņš kaut kā neadekvāti runāja. Viņš man pateica, lai es pasaku, ka pie stūres sēdēja mana sieva. Es pateicu, lai viņš pats skaidrojas, ka šīs pretenzijas nav adresējamas man. Autobusi ir aprīkoti ar kamerām, tas ir obligāti. Viņš bija izkāpis no mašīnas, viss ir labi redzams. Nezinu, kas būs tālāk, es pagaidām nezinu. Man joprojām rokas trīc," atklāja autobusa šoferis.

Policija meklēja aizdomīgo šoferi, taču "uz karstām pēdām" neatrada. Patlaban sākta administratīvā lietvedība un braucējam tik un tā vēlāk būs jāskaidro bēgšanas iemesli.

Pat, ja reibumu pierādīt neizdosies, arī ceļu satiksmes negadījuma vietas atstāšana ir vērā ņemams pārkāpums un zaudējumi, kas nodarīti autobusam, vaininiekam būs jāsedz no savas kabatas.

Video: "Degpunktā" sižets

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu