VIDEO ⟩ Mārupē nelegāli būvē "gulošos policistus" (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Serjio74/Shutterstock.com

Silaputniņu iela atrodas Mārupes novada nomalē, aptuveni 900 metrus no A8 šosejas, kas ved uz Jelgavu. Šajā ielā izbūvēti "gulošie policisti", taču pašvaldībā norāda, ka tie nav saskaņoti, vēsta raidījums "Bez Tabu".

Iedzīvotāji, pie kuru mājām uzradušies ātruma vaļņi, kameras priekšā nav gatavi atklāt, kurš organizējis šos darbus. Citi mārupieši neslēpj savu pārsteigumu par jaunatklāto objektu.

Sastaptā autovadītāja Kristīne neizslēdz iespēju, ka ātruma vaļņu būvniecības nav saskaņota un aicina par šo jautājumu vērsties Mārupes domē. Inese regulāri brauc ar velosipēdu un nav piefiksējusi, kurā brīdī ātruma vaļņi uzradušies.

Kā norāda citi autovadītāji, vaļņi kalpo labam mērķim, tomēr tie nav ērti automašīnu vadītājiem. Tāpat šoferīši akcentē, ka jābūt brīdinošām ceļazīmēm, lai izvairītos no starpgadījumiem.

Pašvaldībā norāda, ka vietvara nav atbildīga par Silaputniņu ielas uzturēšanu.

Mārupes novada domes pārstāve Ilze Žūka sacīja: "Šajā gadījumā mums nav bijis saskaņojuma darbiem, tādēļ veicam izpēti. Šeit ir stāsts ne tikai par “gulošajiem policistiem”, bet arī ielu kā tādu. Mārupes novada būvvaldē esam saņēmuši vairākus signālus par būvdarbiem. Šī ir privāta iela. Iedzīvotāji var to darīt, bet iedzīvotājiem tas ir jāsaskaņo būvvaldē."

Pēc "Bez Tabu" iesaistīšanās Silaputniņu ielā ieradās traktortehnika, kas abus ātruma vaļņus demontēja.

Video: "Bez Tabu" sižets

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu