"Mūsu pasaule ir mainījusies." Ekstrasense, kura pareģoja pandēmiju, nāk klajā ar jauniem paziņojumiem (9)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Shutter_o/shutterstock.com

54 gadus vecā Debora Deivisa pirms diviem gadiem runāja par pandēmijas uzliesmojumu, kas prasīs daudzas dzīvības, kā arī nosauca prinča Filipa nāves datumu un tagad ir gatava dalīties ar jaunu prognozi.

Intervijā portālam "Daily Mail" Debora Deivisa sacīja, ka sākotnējais Covid-19 vīruss kļūs par vieglu slimību, tomēr viņu māc bažas par tās izplatību.

"Es redzu jaunu, daudz spēcīgāka vīrusa uzliesmojumu, kas varētu būt mutācija," prognozē Debora.

Pēc britu ekstrasenses domām, pēc diviem gadiem koronavīruss nekur nepazudīs, tas pārvērtīsies par vieglu sezonālo vīrusu. Tomēr sabiedrībai ir citi iemesli satraukumam, jo dažās valstīs vīruss turpināšot mutēt un iegūt grūtāk ārstējamu formu.

Debora Deivisa atklāja, ka mutācija un jauni vīrusa uzliesmojumi varētu radīt līdzīgas problēmas kā sākotnējais vīruss.

"Cilvēkiem būs jāpārdomā sava attieksme pret distances ievērošanu un masku nēsāšanu, pēdējais varētu kļūt par obligātu aksesuāru," ekstrasense sacīja "Daily Mail".

Ekstrasense uzskata, ka tas ir dabisks vīruss, kuru cilvēki ir mērķtiecīgi mainījuši. "Mūsu pasaule ir mainījusies, un mums ir jāpielāgojas šim jaunajam dzīvesveidam, labāk apzinoties, cik viegli ir inficēties, ja neievērojam sociālo distancēšanos un neizmantojam sanitārijas līdzekļus," viņa sacīja.

Portāls "Daily Mail" vaicāja Deborai Deivisai par Covid-19 vakcīnām un tās ietekmi uz pandēmiju. Ekstrasense par Covid-19 vakcīnām sacīja: "Es neredzu atbilstošas vakcīnas, kas spētu nodrošināt pilnīgu aizsardzību vairākus gadus."

Debora ir pārliecināta, ka pēc diviem gadiem sabiedrībai tiks pastāstīts vairāk par citu planētu iedzīvotājiem.

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu