Sāra Džesika Pārkere pārtrauc klusumu pēc seriāla "Sekss un lielpilsēta" kolēģa pāragrās nāves

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Sāra Džesika Pārkere un Villijs Gārsons
Sāra Džesika Pārkere un Villijs Gārsons Foto: AP/Scanpix

Amerikāņu aktrise Sāra Džesika Pārkere publiski izteikusies par aktiera Villija Gārsona pāragro došanos mūžībā.

Jau vēstījām, ka 21. septembrī 57 gadu vecumā mūžībā devās Villijs Gārsons, kurš plašāk pazīstams ar Stenforda lomu seriālā "Sekss un lielpilsēta". Aktieris sirga ar aizkuņģa dziedzera vēzi.

Vairāki seriāla aktieri - Sintija Niksone, Kristīna Deivisa, arī Kima Ketrela un Kriss Nots īsi pēc aktiera nāces sociālajos tīklos dalījās ar kopbildēm un pieminēja Gārsonu ar siltiem vārdiem. Taču viņu vidū nebija Kerijas lomas atveidotāja Sāra Džesika Pārkere.

Kā liecinaāja Pārkeres komentārs pie Nota publiskotā ieraksta, viņa vēl "neesot gatava" par to publiski runāt. "Paldies, Kris," pie fotogrāfijas, kurā redzama Pārkere un Gārsons, raksta aktrise, turpinot: "Es vēl neesmu gatava."

Nu Pārkere vietnē "Instagram" Gārsonam veltījusi vairākas fotogrāfijas un sirsnīgu ierakstu. 

"Šis ir bijis neciešami. Dažreiz klusēšana ir paziņojums. No smaguma. Sāpēm. 30 gadu ilgas draudzības zaudējuma apmērs. Īsta draudzība, kas ļāva būt noslēpumiem, piedzīvojumiem, kopīgai profesionālai ģimenei, patiesībai, koncertiem, ceļojumiem, maltītēm, telefona zvaniem vēlu vakarā, savstarpējai uzticībai un visām sirdssāpēm un priekam, kas pavada, uzvaras, vilšanās, bailes, dusmas un gadi, kas pavadīti kopā (īpaši Kerijas dzīvoklī) un vēlas nakts smiekliem.

Man tevis pietrūks. Es atkārtošu mūsu pēdējos mirkļus kopā. Es pārlasīšu katru īsziņu un noklausīšos katru zvanu, ko saņēmu no tevis pēdējās dienās.

Tava prombūtne ir milzīgs caurums, ko es piepildīšu ar šo atmiņu svētību un visām tām atmiņām, kas aizmirstas. Šie bija viņa pēdējie vārdi man: "Visapkārt lieliskas aproces."," rakstīja Pārkere. 

Seriālā "Sekss un lielpilsēta" Gārsons atveidoja Stenfordu Blatu, galvenās varones Kerijas Bredšovas (Sāras Džesikas Pārkeres) draugu un uzticības personu. Viņam ir paredzēta loma arī seriāla turpinājumā, kas pie skatītājiem nonāks jau drīzumā.

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu