FOTO ⟩ "Gandrīz ideālās vakariņas" tiks aizvadītas šova "X Faktors" noskaņās

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Pirmdien, 27. septembrī kanālā TV3 un Go3 tiksies šova "X Faktors" veidotāji - šova muzikālā producente Maija Sējāne, stiliste Indra Salceviča, stilists – mākslinieks Arvils Linde un "X Faktora" vadītājs Markus Riva.

Kā pirmā viesus uzņems šova muzikālā producente Maija Sējāne. Vakara gaitā viesi varēs uzzināt Maijas dažādos hobijus, jo viņas gatavotie ēdieni būs cieši saistīti ar tiem. Arī par vakara izklaidi būs padomāts – vakara gaitā viesiem būs jāpievar šķēršļu josla ar dārza traktoru.

Otrajā vakarā dosimies ciemos pie influenceres, modes mākslinieces un "X Faktora" stilistes Indras Salcevičas. Indra viesus uzņems ļoti romantiskā vietā, taču skatītājiem būs jālemj pašiem, vai pagatavotie ēdieni un vakara izklaides programma arī būs veidota romantiskās noskaņās, vai tomēr mazliet pikanta.

"X Faktora" stilists – mākslinieks Arvils Linde centīsies radīt patiesu baudu gan savu viesu vēderiem, gan acīm, pasniedzot vizuāli iespaidīgus ēdienus. Taču pats gatavošanas process ies kā pa kalniem.

Noslēdzošās šīs nedēļas vakariņas gatavos "X Faktora" vadītāja Markus Riva. Markuss ir vegāns, viņa pabarošana dalībniekiem sagādāja ne mazumu raižu visos iepriekšējos vakaros, bet vai tā kļūs par Markusa paša izaicinājumu un kurš šajā nedēļā uzvarēs?

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu