Sievietes miljardiera Īlona Maska dzīvē

Foto: Apollo.lv kolāža
Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Pavisam nesen pasauli pāršalca ziņas, ka miljardieris Īlons Masks un dziedātāja Klēra Bušē pēc trim kopā pavadītiem gadiem ir pašķīrušies. Piedāvājam iepazīties ar "SpaceX" dibinātāja, "Tesla Motors" un "PayPal" līdzdibinātāja bijušajām sievietēm!

Džastīna Maska

Džastīna Maska, dzimusi Džastīna Vilsone, bija Īlona pirmā sieva. Abi gredzenus mija 2000. gadā. Pāris 2002. gadā sagaidīja savu pirmo dēlu Nevadu Aleksandru Masku, bet 10 nedēļu vecumā Nevads tika aizsaukts mūzībā pēkšņas zīdaiņu nāves sindroma dēļ.

Pārim 2004. gadā piedzima dvīņī - Grifins un Ksavjērs Maski, bet 2006. gadā pasaulē nāca trīnīši Kajs, Saksons un Damians Masks. 

Īlons un Džastīna izšķīrās 2008. gadā, un 2010. gadā Džastīna kādā intervijā atklāja, ka bijušais vīrs viņu reiz nosaucis par "sievu-iesācēju".

Talula Railija 

Aktrise Talula Railija saderinājās ar Masku vien sešas nedēļas pēc tam, kad viņš iesniedza šķiršanās pieteikumu no Džastīnas. 2010. gadā pāris apprecējās.

2014. gadā Īlons Masks ierosināja šķirties, taču pēc 18 mēnešiem pāris atkārtoti apprecējās. Tomēr neilgi pēc tam, 2016. gadā Railija iesniedza šķiršanos un abi devās katrs savu ceļu.

Talula Railija un Īlons Masks
Talula Railija un Īlons Masks Foto: Evan Agostini/AP/Scanpix

Ambera Hērda

2016. gadā Īlons Masks uzsāka attiecības ar aktrisi Amberu Hērdu, kura tikai nesen bija izšķīrusies no aktiera Džonija Depa. 

Diemžēl viņa un Masks izšķīrās pēc gada ilgām attiecībām. Kā šķiršanās iemeslu pāris nosauca abu mūždien aizņemto grafiku.

Masks 2017. gada novembrī izdevumam "Rolling Stone" atklāja, ka šķiršanās viņam bijusi diezgan grūta, jo viņš bijis patiesi iemīlējies un šķiršanās viņu ļoti sāpinājusi.

Ambera Hērda
Ambera Hērda Foto: Jason Mendez/AP/Scanpix

Graimsa jeb Klēra Bušē

Masks sāka satikties ar mūziķi Graimsu 2018. gada aprīlī, mēnesi pirms pāris debitēja uz sarkanā paklāja modes parādē "Met Gala".

2018. gadā izskanēja runas par abu šķiršanos, taču Graimsa tās noraidīja.

Māksliniece 2020. gada janvārī vietnē "Instagram" paziņoja par grūtniecību. 2020. gada maijā pasaulē nāca Graimsas un Maska pirmdzimtais dēls - XA-12. Pāris vēlāk nomainīja dēla vārdu uz XÆA-Xii, lai tas atbilstu Kalifornijas likumiem.

Pēc trīs kopā pavadītiem gadiem Masks paziņoja, ka viņš un dziedātāja ir daļēji šķīrušies, bet joprojām saglabā labas attiecības un turpina kopīgi audzināt savu vienu gadu veco dēlu.

"Mēs esam daļēji šķīrušies, bet joprojām mīlam viens otru, bieži satiekamies un viens pret otru izturamies lieliski," sacīja Masks. 

Īlons Masks un Graimsa
Īlons Masks un Graimsa Foto: Charles Sykes/AP/Scanpix
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu