Drāma pašmāju šovā: vīrs dzer katru dienu un nespēj atzīt, ka tā ir problēma

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no 360tv video

360TV realitātes šova "Ģimene burkā" varonis Jānis Bindris-Blumenaus apstiprina, ka iedzer nu jau katru dienu, taču nespēj atzīt ne sev, ne ģimenei, ka tā kļuvusi par problēmu.

Viņaprāt, aliņa iedzeršana katru dienu jau nav dzeršana.

"Mēs [ar sievu] pāris dienas pakašķējāmies. Pakašķējāmies jau līdz tam, ka... gandrīz jau līdz beigām sakašķējāmies. Es biju gatavs visu izbeigt tāpēc, ka viss ir piegriezies. Varbūt arī viņai un man," saka šovā “Gimene burkā” iepazītais vīrietis. Uz to Jāņa sieva Agrita atbild mīļotajam, ka "vienu reizi" nevar salīdzināt ar "katru dienu" - pēdējā laikā viņš visu laiku ir iedzēris. Agritas vīrs turklāt pārmet sievai vienu nesenu reizi, kad atnākusi ciemos draudzene un viņas pārāk ilgi sēdējušas un runājušas - Jānis dzirdējis, ka tiek aprunāts.

"Bet man nepatīk, ka viņš ierodas dzēris mājās. Un katru dienu. Viņš tagad te liks priekšā vienu vakaru pret katru dienu? Ja es katru dienu ierastos mājās tādā manāmi jautrā stadijā nez no kurienes un nez ar ko, kā viņš izturētos? Kā viņam šķiet es jūtos? Man patīk? Viņš saka, ka pārspīlēju, ko es atkal sāku. Viņš neredz, ka tā ir problēma. Jo tā ir katru dienu. Katru. Diemžēl, šobrīd tā ir reālā situācija, ka viņš iedzer katru dienu. Tā ir problēma. Tā ir atkarība," sapratusi Agrita.

Laulāto strīdā par nepārtraukto dzeršanu Jānis mēģināja atvairīties, izceļot gaismā kādu viņa ievērotu sievas trūkumu, citādāk visu laiku tiek apspriesti tikai viņa - Agrita esot naudas kāra un vēlas, lai visa nauda paliek pašai. "Es viņam jau esmu teikusi. Ja es būtu naudas kāra, tad viņš neatrastos šodien man blakus. Nesalīdzināsim, ja," šo jautājumu par ģimenes budžetu komentēja sieva.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu