VIDEO ⟩ Purvciemā nikns "krāsotājs" pamatīgi izdemolējis dzīvokli. Kaimiņi uzskatīja, ka noticis "gāzes sprādziens"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: LETA/LETA

Aizvadītajā nedēļas nogalē Purvciemā, Ilūkstes ielā, kādā daudzdzīvokļu nama dzīvoklī izcēlies pamatīgs tracis, kurā vīrietis izdemolējis remontējamo dzīvokli, kā arī sabojājis nama tuvumā esošās automašīnas, ziņo raidījums "Degpunktā".

"Purvciema krāsotājs" mājā sarīkojis pamatīgu traci un cauri logu rūtīm izlidinājis vairākas bundžas ar krāsu. Vietējie sākumā padomājuši, ka kaimiņš satrakojies un izraisījis gāzes eksploziju, kas gan vēlāk izrādījās kaut kas cits.

"Gāju sildīt brokastis, skatos nevar piešķilt. Es zvanīju kaimiņiem, viņi saka, ka tur ir kaut kāda problēma. Pēc tam jau zvanīju uz citu kāpņu telpu, prasīju vai ir gāze. Viņi teica, ka ir. Es saku, ka mums nav. Man saka, ka pie mums sprādziens bijis. Izeju, logi visi izsisti, pilns trotuārs ar stikliem,” teic vietējais iedzīvotājs.

Kāds cits kaimiņš raidījumam norāda, ka remontstrādnieks, visticamāk, bija smagā reibumā un nolēma "izlādēties" pēc telefoniska strīda ar dzīvokļa īpašnieku.

"Te bija tik daudz policijas mašīnu, pat tie no ”Alfas” bija,” teic mājas iedzīvotājs.

Policijā apstiprina, ka vainīgais ir aizturēts un likumsargiem veicot operāciju radās pamatotas aizdomas, ka dauzoņa saēdies kādas tabletes, kaut ko injicējis vai iešņaucis.

"Ierodoties notikuma vietā, policisti konstatēja, ka iespējamais vainīgais vīrietis ir strādnieks, kurš nolīgts dzīvoklī veiktu remontdarbus. Aizdomās par narkotisko vai psihotropo vielu lietošanu vīrietis tika nogādāts uz ekspertīzi. Ņemot vērā, ka, iespējams, izmetot pa logu bundžu ar krāsu bija sabojāta kāda automašīna, Valsts policijas Rīgas Teikas iecirknī ir uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 185. panta pirmās daļas," norāda Valsts policijas pārstāve Gita Gžibovska.

Par svešas mantas tīšu bojāšanu soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz diviem gadiem vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu, ziņo raidījums.

Plašāk skaties "Degpunktā" sižetā:

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu