Atklāta jauna informācija par Tallinā pirms 30 gadiem nogalināto divu cilvēku mirstīgajām atliekām

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Igaunijas policija. Ilustratīvs attēls.
Igaunijas policija. Ilustratīvs attēls. Foto: M-Production/Shutterstock.com

Nogalinātās sievietes DNS, kas tika atrasta šajā vasarā Tallinas rajonā Nemmē, norāda uz to, ka viņa bijusi no Igaunijas vai no kaimiņvalstīm, vēsta laikraksts "Postimees".

Jau ziņots, ka Tallinas Pihjas policijas prefektūras izmeklētāji gaida jebkādu informāciju no iedzīvotājiem, kas varētu palīdzēt identificēt jaunu sievieti, kura tika nogalināta pirms aptuveni 30 gadiem, kā arī vecu vīrieti, kurš arī mira nozieguma rezultātā.

Sievietes mirstīgās atliekas tika atklātas šovasar, veicot izrakumus Tallinas Nemmes pilsētas rajonā.

Tāpat policija mēģina identificēt personu, kuras skelets tika atrasts 2019. gada rudenī Nemmes pilsētas rajonā pie gājēju celiņa. Ir zināms, ka vīrietis bija 50-60 gadus vecs, viņš tika nogalināts, un viņa ķermenis tika ietīts sarkanā auduma paklājā.

"Esam saņēmuši DNS analīzes rezultātus - noskaidrojām, ka sievietei bijušas gaišas acis un mati," norādīja Pihjas prefektūras kriminālbiroja vadītājs Urmets Tambre.

Viņš piebilda, ka sieviete bijusi no Igaunijas vai kaimiņvalstīm.

Līdz šim noskaidrots, ka sieviete bijusi aptuveni 20 līdz 30 gadus veca, ģērbusies tumši zilā mētelī un tumši zilos zābakos. Viņai mugurā bijuši tumši zaļi svārki un džemperis ar sarkanbaltām svītrām.

Policija sazinājās ar kaimiņiem un iepriekšējiem zemes īpašniekiem, taču neviens no viņiem nespēja sievieti identificēt. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu