VIDEO ⟩ Jēkabpilī dievkalpojuma laikā baznīcas ķieģeļu žogā ietriecas automašīna

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no "Degpunktā" sižeta/Apollo.lv kolāža

Jēkabpilī svētdienas, 26. septembra, rītā notika smaga avārija. Automašīnas BMW šoferis ietriecies ķieģeļu žogā, kas apjož vienu no vietējām baznīcām. Pēc notikušā kopā ar pasažieriem viņš no notikuma vietas aizmucis, vēsta raidījums "Degpunktā".

Svētdien plkst. 9.40, kamēr Krustpils Svētā Nikolaja pareizticīgo baznīcā notika dievkalpojums, dievnama žogu nojauca BMW automašīnas stūrētājs, kurš 90 grādu līkumā, iespējams, nav spējis novaldīt savu braucamrīku.

Lai arī citi tuvējo māju iedzīvotāji ne tikai piefiksējuši negadījumu, bet pat redzējuši mūkošos, pašā dievnamā troksnis palicis nesadzirdēts.

Valsts policijā raidījums uzzināja, ka policistiem jau izdevies aplūkot video kameru ierakstus, kuros redzams aizbēgušais, kā arī sasistā BMW īpašnieks jau paviesojies policijā.

Valsts policijas Zemgales reģiona Satiksmes uzraudzības rotas vecākais inspektors Salvis Ozoliņš norāda, ka pārkāpējam par negadījuma vietas pamešanu draud 700 eiro liels naudas sods, kā arī divu gadu vadīšanas tiesību liegums.

Tāpat apdrošinātāji regresa kārtībā vēlēsies atgūt naudu par baznīcas žoga remontu. Savukārt sarunās ar vietējiem raidījums noskaidroja, ka šis nebūt nav pirmais negadījums šajā vietā, tostarp ar finišu baznīcas žogā.

Larisas kundze norādīja, ka krustojums ir diezgan bīstams. Tas ir grūti izbraucams kravas automobiļiem, kas izmanto šo salīdzinoši šauro ieliņu un vadītāji, šeit nevēlas ievērot atļautā braukšanas ātruma ierobežojumu – 30 km/h.

Jēkabpiliešiem braucot šajā vietā, der atcerēties par apkaimes iedzīvotājiem un viņu mieru, savukārt jebkuram citam, kurš iegriežas šajā nostūrī, jāpatur prātā, ka šis krustojums ir gana viltīgs – pārāk ātri traucoties pa Zīlānu ielu, var pa taisno nonākt baznīcā.

Video: "Degpunktā" sižets

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu