Baltā pulverīša sāga ⟩ Māris Olte apsver iespēju veikt narkotiku testu (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Māris Olte
Māris Olte Foto: Evija Trifanova/LETA

Madonas novada domes deputāts Māris Olte pēc nopludinātā video, kurā redzams iešņaucot baltu pulverveida vielu, gatavs veikt narkotiku testu, vēsta izdevums "Privātā Dzīve". 

"Nekad neiedomājos, ka lietas, kas sabiedrībā pamatoti ir tabu, var aiziet plašumā internetā. Protams, to nevajadzēja rādīt citiem. Tomēr pārsteidzoši, ka viena pusnakts kaprīze saceļ tādu ažiotāžu – šobrīd jūtos bezmaz vai kā Jūrmalas mērs," sarunā ar "PDz" atzīst Māris Olte.

Jūrmalas domes priekšsēdētājam Gatim Truksnim savulaik par narkotisko vielu glabāšanu piesprieda 100 eiro sodu, bet mēra krēsls viņam nebija jāzaudē. Arī Oltes kolēģi Madonas novada domē padzīt viņu negrasoties.

Viņš atzina – ir apdomājis iespēju veikt narkotiku testu, taču ne tādēļ, lai atspēkotu baumas, ka būtu lietojis aizliegtās vielas.

"Ja es to izdarīšu, tad publiski rezultātus neizrādīšu, jo tā nav sabiedrības darīšana. Man nav jātaisnojas. Ja Madonas novada domes ētikas komisija man to paprasīs, tad rezultātus parādīšu," Olte.

Atgādinām, ka video, kas tika publicēts dziedātājas Alises Haijimas "Instagram" kontā un paredzēts viņas tuvākajiem draugiem, redzams, kā grupas "Singapūras Satīns" mūziķis Kristaps Strūbergs ar plastikāta karti dala balto pulverīti strīpās, un rāda mēli. Video pozē arī Haijima. Savukārt citos kadros redzams, kā Māris Olte iešņauc balto vielu. Fonā dzirdami aplausi un izsaucieni.

Pilnu interviju lasi žurnāla "Privātā Dzīve" jaunākajā izdevumā!

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu