Trīs gadus pēc Valtera Frīdenberga nāves turpinās tiesas process par mantojuma sadali (13)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Valters Frīdenbergs
Valters Frīdenbergs Foto: Ieva Leiniša/LETA

Mūziķis un TV raidījumu vadītājs Valters Frīdenbergs 30 gadu vecumā mūžībā devās 2018. gada rudenī. Izdevums "Privātā Dzīve" ziņo, ka vēl jorpojām viņa tuvinieki plēšas par mūziķa mantu. 

Vēl nebija beidzies sēru periods, kad sākās īsta jezga ap mūziķa atstāto mantojumu. Galvenais strīdu avots – privātmāja Pārdaugavā, kurā Valters dzīvoja kopā ar vecvecākiem.

Pagājušajā nedēļā Rīgas Pārdaugavas tiesā notika kārtējā tiesas sēde, kurā tika skatīta Valtera Frīdenberga līgavas Kristīnes Paegles prasība par mantojuma apstrīdēšanu. Mūziķa pēdējā vēlēšanās bija, ka viņa 1317 kvadrātmetrus lielais īpašums tiek sadalīts četrās daļās – draudzenei Kristīnei Paeglei, draugam Marekam Bērentam un divām krustmeitām Esterei un Renātei.

Neskatoties uz to, ka Valtera vēlmes, kuras viņš bija uzskaitījis savā testamentā, bija izpildītas, viņa draudzene Kristīne Paegle nebija mierā ar mantojuma sadali un ierosināja tiesvedību pret Mareku Bērentu, Esteri un Renāti. Sarunā ar Mareku Bērentu izdevums "PDz" noskaidroja, ka tiesas process nav noslēdzies, bet gan pagarināts. 

Vairāk lasi žurnāla "Privātā Dzīve" jaunākajā izdevumā!

Komentāri (13)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu