"Mavericks" jaunais treneris ir pārliecināts, ka Porziņģis aizvadīs lielisku sezonu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Džeisons Kids
Džeisons Kids Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mediju dienā uz žurnālistu jautājumiem atbildēja Dalasas "Mavericks" basketbolisti un arī komandas galvenais treneris Džeisons Kids, kurš norādīja, ka sagaida lielisku sezonu Kristapa Porziņģa izpildījumā

NBA mediju dienas ietvaros spēlētāji un treneri gan uzņem dažādas fotogrāfijas, gan atbild uz žurnālistu jautājumiem.

Dalasas "Mavericks" galvenajam trenerim Džeisonam Kidam, protams, tika uzdots jautājums par Kristapa Porziņģa lomu komandā, kas pēc aizvadītās sezonas izslēgšanas spēlēm ir bijis pietiekami apspriests temats.

Kidam arī tika uzdots jautājums par to, kāda būs latvieša pozīcija laukumā. Uz šo jautājumu Kids atbildēja, norādot, ka sezonas sākumā Porziņģis, visticamāk, spēlēs spēka uzbrucēja pozīcijā.

"Es uz spēlētājiem neskatos kā uz četriniekiem vai pieciniekiem [spēka uzbrucējiem un centriem]. Laukumā ir jālaiž labākie spēki un viņi jāizmanto dažādās situācijās. Runājot par KP - viņš var spēlēt gan ceturtajā, gan piektajā pozīcijā. Būs brīži, kad viņš spēlēs centrā, bet sezonas sākumā viņš, visticamāk, spēles sāks spēka uzbrucēja pozīcijā," norādīja treneris.

Tāpat speciālists arī uzsvēra, ka uz Porziņģi netiks izdarīts spiediens.

"Mēs gribam, lai Kristaps ir viņš pats. Nav spiediena - viņam vienkārši ir jābūt basketbola spēlētājam un jāpaļaujas uz savām stiprajām pusēm. Es patiesi domāju, ka viņš aizvadīs lielisku sezonu," sacīja Kids.

Dalasas "Mavericks" jauno NBA sezonu sāks 22. oktobrī ar izbraukuma maču Atlantā pret vietējo "Hawks".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu