FOTO ⟩ Nebijuši pavērsieni! Pie skatītājiem atgriežas raidījums "Manas mājas ar IKEA"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

29. septembrī kanālā TV3 un televīzijā Go3 sāks rādīt jau 5. interjera pārvērtību raidījuma "Manas mājas ar IKEA" sezonu. Šajā rudenī iemīļotais raidījums pārsteigs savus skatītājus ar nebijušu pavērsienu. 

Iedvesmu var meklēt un atrast jebkur. Tāpēc šajā sezonā raidījuma dalībnieki kopā ar IKEA interjera dizainerēm dosies iedvesmojošos piedzīvojumos. Katrs no dalībniekiem satiks kādu mākslinieku vai pazīstamu personību, lai, kopīgi darbojoties, mēģinātu izzināt – kas tad ir tas, kas dalībniekus patiesi iedvesmo.

Dalībnieki krāsos audumus ar Cēsīs dzīvojošajām māksliniecēm Alisi Ķīnasti un Ilzi Tiguli, apmeklēs observatoriju ar ceļotāju, blogeri un grāmatas "Nekaunīgais pingvīns" autori Zani Eniņu, spēlēs basketbolu ar sporta žurnālistiem Tomu Prāmnieku un Kasparu Dvinski un nodosies citām radošām nodarbēm. Piedzīvojumos gūtās emocijas pēcāk iekļausies jaunā interjera noskaņā.

"Mākslinieciska virtuve, mūzikas pagrabiņš, basketbols guļamistabā un daudz citu aizraujošu piedzīvojumu! Šai sezonā vēlamies parādīt, kā mājoklis var pārtapt personības un vaļasprieku atspulgā. Personības dzirksts ir tā, kas pārvērš četras sienas par mājām – svarīgāko vietu pasaulē, kas būtiski ietekmē mūsu labsajūtu un piederības sajūtu.

Mūsu dizaineres parādīs, kā ienest interjerā personību, nezaudējot nenieka no funkcionalitātes un ērtībām, kā arī neaizmirstot par maciņam draudzīgiem risinājumiem. Mēs vēlamies iedrošināt cilvēkus nebaidīties sapņot un iekārtot sev tādu dzīves telpu, kas iedvesmo, liek justies labi un padara ikdienu vēl ērtāku un labāku," saka IKEA Latvija Interjera dizaina nodaļas vadītājs Dariuss Rimkus. Viņš uzskata, ka raidījums ir viens no veidiem, kā IKEA īsteno savu vīziju – radīt labāku ikdienas dzīvi daudziem.

Šajā sezonā skatītājiem būs iespēja redzēt gan jaunas virtuves tapšanu skolotājai ar mākslinieces dvēseli, gan guļamistabas pārvērtības ģimenei, kuru iedvesmo pārgājieni. Tāpat jaunas vēsmas ienāks bērnistabā, kurā dzīvo divi talantīgi jaunie basketbolisti, dzīvojamā istabā, hobiju telpā, kabinetā un vēl kādā īpašā telpā. Šī sezona centīsies iedvesmot skatītājus – mudinās uzdrošināties domāt ārpus ierastā, aizmirst par standartiem un atcerēties, ka mūsu mājām būtu jābūt kā daļai no mums pašiem – personīgām un iedvesmojošām.

Līdz šim pārvērtības kopā ar IKEA interjera dizaineriem ir piedzīvojuši 33 Latvijas iedzīvotāju mājokļi. Otrā elpa dota guļamistabām, dzīvojamām istabām, virtuvēm, pat garāžai, vasarnīcai un namiņam kokā! IKEA interjera dizaineri ir palīdzējuši cilvēkiem pielāgoties jaunām dzīves situācijām, ierādījuši labākos knifus kārtības uzturēšanai un demonstrējuši, kā ērti iekārtot nestandarta telpas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu