Žurnāls: Kādreizējais LNT ziņu diktors Ivo Goldmanis kļuvis par bezpajumtnieku (58)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video

Kāda Rīgas mikrorajona iedzīvotāji ir satraukušies un vērš uzmanību, ka palīdzība nepieciešama kādreizējā kanāla LNT ziņu diktoram Ivo Goldmanim, kuru dzīvesveids novedis līdz nakšņošanai mājas kāpņutelpā vai pat uz ielas, vēsta žurnāls "Kas Jauns".

Šī gada novembrī apritēs divi gadi, kopš, LNT apvienojot ar kanālu TV3, tika likvidēts LNT Ziņu dienests un atlaisti vismaz 30 darbinieki, tostarp ziņu moderators un ārzemju notikumu apskatnieks Ivo Goldmanis, kas kanālā bija nostrādājis vismaz 20 gadu.

Kāda Rīgas mikrorajona iedzīvotāji žurnālam "Kas Jauns" ziņo, ka manījuši Goldmani guļam daudzdzīvokļu mājas kāpņutelpā līdzās kādai sievietei. Goldmanis netiekot laists dzīvoklī, kurā dzīvo viņa mamma, taču kaimiņi uzskata, ka tas ir sievietes un alkohola atkarības dēļ.

Aculiecinieki atklāj, ka pāris kāpņutelpā atrodas tikai agros rītos un vēlos vakaros, jo kaimiņi dzenot viņus ārā, kā arī piebilst, ka vairākkārt tieši abu dēļ saukta policija. 

"Šorīt varēja manīt, ka pie dzīvokļa durvīm mētājas odekolona pudele. Tas nozīmē, ka tiešām jau aizgājis ļoti tālu," pauž kāds apkārtnes iedzīvotājs, cerot, ka varbūt bijušajiem kolēģiem vai draugiem ir kāda iespēja viņam palīdzēt.

Portāls "Apollo.lv" centās sazvanīt Ivo Goldmani, taču viņa telefona numurs vairs neeksistē.

Foto: Aculiecinieka foto

Atgādinām, ka 2019. gada nogalē tapa zināms, ka "All Media Baltics" no decembra Baltijā strādās ar TV3 zīmolu, savukārt kanāls LNT vairs neturpinās darbu esošajā formā.

Saistībā ar reorganizāciju darbu zaudēja ap 30 LNT un TV3 darbinieku, tostarp ilggadējie ziņu moderatori Andris Auzāns, Ivo Goldmanis, Daina Lipenece un Ilze Dobele; izbeidzās vairāki LNT raidījumi.

Komentāri (58)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu