Žanis prasa Magonei naudu par savu bērnu pieskatīšanu (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no STV video

Realitātes šova "Slavenības. Bez filtra" zvaigzne un dzejniece Magone Šutoviene viesojās Rīgā, apciemojot Kaspara Kambalas sievu Olgu. 

Jaunajā "Slavenības. Bez filtra" sezonā fitnesa entuziaste Olga Kambala uzaicināja šova "veterāni", laucinieci Magoni Šutovieni atbraukt ciemos uz Rīgu. Olga uzdāvināja kolēģei smaržas, iesēdināja vīra uzdāvinātajā džipā, lai vestu vispirms pie frizieres, bet pēc tam uz smalku restorānu.

Dāmas pēc tikšanās secināja, ka abām ir ļoti daudz heiteru, taču Kambalai ir krietni lielāka pašapziņa.

"Olga ir pilsētniece, kas pieradusi pie savas dzīves, bet es te atnācis fenomens no laukiem. Šai acis kātos. Kā tad tā, kā tad šitā, vai tiešām tā ir vai pasakas stāsti. Es reāli saku, kā ir - bez smaida. Tāda tā dzīve man ir.

Kamēr es Rīgā, Žanis pieskata mazos bērnus un grib, lai samaksāju viņam par to. Viņš man ir teicis, ka aukle neaudzinās mūsu bērnus," jaunajai draudzenei sacīja Magone.

Kambalas viedoklis par šo neparasto situāciju ir šāds: "Viņam varbūt vienkārši skauž, ka tu pašlaik materiālajā ziņā esi veiksmīgāka un pieprasīta. Starp citu, varbūt baidās, ja palaidīsi viņu vaļā, tad pie tevis cilvēki nāks bariem - tu taču normāla sieviete esi. Tās ir tikai manipulācijas no viņa puses."

Olga piebilda arī to, ka, satiekot Magoni, uzreiz sāka krist acīs zemais pašvērtējums: "Bet viņai var viņu pacelt. Man šķiet, ka šo pašvērtējumu ir pazeminājuši viņas vīrieši. Viņa, piemēram, visu laiku prasa piedošanu par tādām lietām, kurām nav jāprasa piedošana. Es tur tāda, es tur šitāda - runā par sevi negatīvi. Ar to ir jāstrādā. Jālabo."

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu