"Spartak" uzbrucējs Vambā izpelnījies virslīgas vasaras pēdējo mēnešu labākā futbolista godu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
"Spartak" futbolisti
"Spartak" futbolisti Foto: lff.lv

Par "Optibet" virslīgas vasaras pēdējo vasaras mēnešu labāko futbolistu atzīts Jūrmalas "Spartak" uzbrucējs Leonels Vambā.

Savukārt Latvijas Futbola federācijas (LFF) Treneru padomes vērtējumā labākā trenera balvu saņems RFS pārstāvis Viktors Morozs.

LFF Treneru padome un biedrība "Latvijas Futbola Virslīga" arī šoreiz bija izvirzījusi piecus kandidātus jūlija - augusta labākā spēlētāja balvai: Vambā ("Spartaks"), Leonelu Strumiju (RFS), Seidinu Keitā ("Liepāja"), Robertu Savaļnieku (RFS) un Ibrahima Sovu ("Valmiera").

Žurnālistu un līdzjutēju balsojumam noslēdzoties kļuva zināms, ka labākā spēlētāja titulu iegūs Vambā. Viņš ļoti sīvā cīņā pārspēja Sovu. 19 gadus vecais uzbrucējs no Kamerūnas Vambā aizvada ļoti spilgtu sezonu. Kopumā viņa rēķinā šosezon virslīgā ir jau 11 gūti vārti. Jūlija - augusta mēnešos viņš guva sešus vārtus sešās spēlēs.

Mēneša labākā futbolista balvas kandidātus izvirza LFF Treneru padome un LFV, kam seko Latvijas sporta žurnālistu un līdzjutēju balsojums sociālajos tīklos "Facebook" un "Instagram", savukārt labākā trenera noteikšana ir LFF Treneru padomes kompetencē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu