Dž.Dž.Džilindžers: Man nav saprotama greizsirdība, privātīpašnieciskums, visas šīs "figņas" (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Dž.Dž.Džilindžers
Dž.Dž.Džilindžers Foto: Evija Trifanova/LETA

Režisors Dž.Dž.Džilindžers zināms ne tikai ar 22 gadu ilgo darbu "Dailes teātrī", bet arī ar faktu, ka viņam ir bijušas daudzas attiecības. Intervijā žurnālam "Santa" režisors atklāja, kā iepazinies ar savu sesto sievu un ko meklē sievietē.

Džilindžers nedusmo par to, ka ļaudis bieži piemin faktu, ka viņam ir bijušas daudzas sievas, režisors par to pasmejas.

"Precoties ar Ingu, laulību pieteikuma anketā jāraksta, kuru reizi precies, un redzu, ka Inga ieraksta "pirmā", bet man jāraksta "sestā", sasmējos. Varbūt būs "septītā" vai "astotā"... Kāda starpība!" sacīja mākslinieks.

Džilindžers arī atklāj, kas viņu visvairāk piesaista sievietēs un skaidro, ka vienmēr centies sev blakus esošās sievietes iedrošināt.

"Man vienmēr patikušas sievietes ar ambīcijām. Ingas pirmais romāns ir vienkārši ģeniāls, un otrais būs vēl ģeniālāks. Tajā pašā laikā darbā viņa izdomā Virtuālās terapijas laboratoriju, kur pusaudžu terapija notiek ar virtuālās realitātes palīdzību. Es apbrīnoju! Un paralēli viņa raksta romānu! Varam uz divdesmit dienām aizbraukt ceļojumā un ne reizi nesakasīties.

Inga ir dievīga, viņa mani nenormāli interesē, un būtu žēl to izjaukt.

Ingu es satiku sen. Pirmoreiz nolēmu paeksperimentēt ar sociālajiem tīkliem. "Oho" čatā izvēlējos skaistāko beibi. Mēs satikāmies, es redzēju viņas rakstītos tekstus, kas bija diezgan labi. Biju kategorisks un devu viņai trīs mēnešus, lai Inga uzrakstītu romānu, tad mēs turpināsim attiecības. Romānu viņa neuzrakstīja, un attiecības beidzās. Un, kad mums ar Elīnu viss sāka iet uz galu, satiku Ingu Liepājā pēc izrādes "Boeing, boeing", vairs nebiju tik kategorisks, un arī romānu viņa uzrakstīja," atklāja Džilindžers.

Mākslinieks piebilst, ka nenodala mīlestību no pašizziņas un necenšas iegrožot ne sevi, ne blakus esošo mīļoto sievieti. 

"Es nodalu mīlestību no pašizziņas. Morāli kāds ir izdomājis, lai būtu ērtāk dzīvot. Vai mana sieviete mani krāpj, ja viņa interesanti pavada vakaru ar citu vīrieti un mazliet pamaigojas? Man nav saprotama greizsirdība, privātīpašnieciskums, visas šīs figņas," sacīja Džilindžers.

Pilnu interviju ar Dž.Dž.Džilindžeru lasi žurnāla "Santa" oktobra numurā!

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu