"Nav tā patrona pilna." Uģis Kuģis ar sievu pēc nesekmīgas bērna ieņemšanas vērsušies pie astroloģes (11)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Uģis Kuģis
Uģis Kuģis Foto: Ekrānuzņēmums no STV video

360TV raidījumā "Ģimene burkā" Latvijā pazīstamākais krišnaīts Uģis Kuģis ar sievu devušies pēc palīdzības pie astroloģes. 

Tā kā ar diviem piegājieniem nav izdevies ieņemt bērniņu, krišnaīts un attiecību konsultants Uģis Kuģis kopā ar sievu Lindu vērsās pie kaimiņos dzīvojošās astroloģes Marijas, kura jau iepriekš viņiem palīdzējusi, lai noskaidrotu vislabākos datumus un pat precīzu laiku, kad zvaigznes ir pārim vislabvēlīgākās jaunas dzīvības radīšanai.

Liekot kopā Lindas auglības perioda dienas ar zvaigžņu stāvokli, kļuva skaidrs, ka nākamajai bērniņa radīšanas reizei jābūt jau pašā oktobra sākumā, konkrētāk - 1. oktobrī.

"Oktobrī atkal svētki būs," smejas Uģis: "1. un 4. oktobrī saturaties, Latvija. Tad mums arī būs tas akts misionārītī. Vēl novembrī ir labi datumi, bet gribas, lai viss sanāk un ir čau-kakau, pietiek ņemties. Bet, redz kā, nav tā patrona pilna.

Es tādā ziņā esmu ļoti nepacietīgs - ja gribu bērnu, tad uzreiz, jo man deviņus mēnešus būtu grūti gaidīt. Labi, ka es neesmu sieviete," uzsver Kuģis.

Gan Uģis, gan Linda atzīst, ka visvairāk vēlētos ģimeni papildināt ar meitiņu. "Man personīgi nav nekādas lielās izvēles un būs labi jebkurā gadījumā, bet, ja nu reiz tā jautā vai ir kāda preference, viņš vienmēr saka, ka vēlētos meitiņu.

Arī man ir tā, ka gribētos meitiņu - galvenokārt tāpēc, lai būtu dažādība. Lai ir pieredze audzinot gan puisīti, gan meitenīti. Meitenītes ir pilnībā citādākas," saka Linda.

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu