Dziesma, kas sajauc prātus! Publicēta jaunās puišu grupas "Pirmā divīzija" balāde no filmas "Tizlenes" (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video

Baltā tērpti puiši, kas ar pārliecinošām kustībām un liriskām partijām dušā spēj atkausēt pat vissliktākās meitenes sirdi -tas viss pateicoties dziesmai "Tu dari mani crazy", kuras autori ir jaunā puišu grupa "Pirmā divīzija". 

Kompozīcija (autori Edgars Bāliņš un Rihards Mucenieks jeb muzikālā apvienība "Pirmā divīzija") pie klausītājiem dodas mēnesi pēc Martas Elīnas Martinsones filmas "Tizlenes" iznākšanas uz lielajiem ekrāniem visā Latvijā.

"Lai gan dziesma tapa pāris vakaros, tajā dzirdamā smeldze ir uzkrāta vairāku gadu garumā. Mēs centāmies iejusties un atminēties, kā jutās mīlošs jaunietis šī gadsimta sākumā, un ļāvām tam izskanēt šķietami rotaļīgā dziesmā, kas runā par vienkāršāko un vienlaikus sarežģītāko lietu pasaulē - jaunu cilvēku mīlestību," par muzikālās iedvesmas avotiem stāsta komiķis Edgars Bāliņš.

"Tizleņu" skaņu celiņā iekļautās dziesmas videoklipu ir veidojusi Marta Elīna Martinsone un operators Dāvids Smiltiņš, ievietojot millennium sirdsāķīšus fitnesa kluba "DCH studija" telpās. Klipā liktenīgās sievietes lomā redzama arī daļa no aktuālās Rīgas naktsdzīves - elektroniskā projekta "Kuzucuk" autore Andželika Kuzucuk.

"Tizlenes" ir režisores Martas Elīnas Martinsones debijas pilnmetrāžas filma, kuru producējusi Latvijas filmu studija Ego Media, sadarbojoties ar vietējā satura ražotāju Tet studio un mediju grupu TV3 Group. Režisores veidotā spēles īsfilma "Viesturs Kairišs iznāk no meža" (2018) ieguvusi balvu "Lielais Kristaps" kategorijā "Labākā studentu filma", bet 2019.gadā režisore kopā ar Alisi Zariņu saņēma "Lielā Kristapa" balvu par labāko scenāriju spēlfilmai "Blakus" (2019).

Noklausies!

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu