Traģēdija Zasulaukā ⟩ No daudzstāvu nama izkrīt un dzīvību zaudē jauns vīrietis

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Thomson_1/Shutterstock.com

Pie daudzstāvu nama kāpņutelpas durvīm, dienas gaiša laikā iedzīvotāji atraduši gados jauna vīrieša līķi, kas, visticamāk, piedzīvoja kritienu no liela augstuma, vēsta TV3 raidījums "Degpunktā".

Valsts policijā apstiprina, ka bojāgājušais bija gados jauns vīrietis, taču versijas, kas izskanējušas sociālākos tīklos par to, ka mira nepilngadīgs puisis, nav patiesas. Likumsargi ziņo, ka viņš bija pilngadīgs.

Mājas piektā stāva iedzīvotāja stāsta, ka pusdienslaikā aiz loga izdzirdējusi troksni, tādēļ izskrējusi uz balkona. "Plkst. 12.45 es skatījos televizoru un pēkšņi tāds troksnis. Es izskrēju uz balkona, lai uzzinātu, kas ir noticis, kas man tur apgāzies," stāsta divpadsmitstāvu namā, Vecajā Jūrmalas gatvē, dzīvojošā iemītniece.

Kundze savā balkonā neko tādu, kas varēja tik skaļi nokrist neatrada, tādēļ nolēma paskatīties pa logu. Viņa stāsta, ka pirmo reizi dzīvē ko tādu redzēja un skatu, ko redzēja nevar pat iedomāties.

"Es joprojām, katru reizi ieejot tajā istabā dzirdu to troksni: bum, bum. Es joprojām nevaru saņemties, lai tajā istabā ienāktu bez bailēm," stāsta sieviete.

Vietējie atceras, ka kāds no garāmgājējiem pēc kritiena sniedza viņam pirmo palīdzību un zvanīja mediķiem, taču izglābt vīrieti neizdevās.

Video: Raidījuma "Degpunktā" sižets 

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu