VIDEO ⟩ Raidījums: Rīgas centrā notriec bērnu. Neoficiāla informācija liecina, ka viņš bija divus gadus vecs (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Gājēju pāreja Brīvības bulvārī pie Ministru kabineta. Ilustratīvs attēls
Gājēju pāreja Brīvības bulvārī pie Ministru kabineta. Ilustratīvs attēls Foto: LETA

Trešdienas rītā kādai ģimenei nācās piedzīvot baisus mirkļus. Rīgas centrā, pie Ziedoņdārza, uz gājēju pārejas tika notriekts nepilngadīgs bērns, vēsta raidījums "Degpunktā". 

Pēc plkst. 8.30 no rīta uz Artilērijas un Čaka ielas krustojumu steidzās mediķi un ceļu policisti. Drīz vien operatīvo darbinieku rosībai pievienojas arī Valsts policijas izmeklētāji.

Bija noticis nopietns ceļu satiksmes negadījums – kāda "Nissan" spēkrata vadītāja uz regulējamas gājēju pārējas notrieca bērnu, pēc neoficiālām ziņām, divus gadus vecu zēnu.

"Pēc sākotnējās informācijas, automašīnas "Nissan" vadītājs, veicot pagriezienu, uz gājēju pārejas uzbrauca bērnam, kurš ar gūtajām traumām tika nogādāts medicīnas iestādē. Valsts policija turpina skaidrot notikušā apstākļus," teikts Valsts policijas komentārā.

Pēc sadursmes "Nissan" autovadītāja palika negadījuma vietā. No komentāriem par notikušo viņa atturējās. Pēc "Degpunktā" rīcībā esošas informācijas, bērns vecāku pavadībā šķērsoja gājēju pāreju, braucot ar skrejriteni, kustība notikusi pie zaļās gaismas.

Laimīgas sagadīšanās dēļ bērns smagas traumas nav guvis – konstatēti sasitumi un nobrāzumi. Lēmums cietušo hospitalizēt pieņemts, lai pārbaudītu, vai nav gūta kāda trauma.

Video: Raidījuma "Degpunktā" sižets

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu