FOTO ⟩ "Esmu palicis bez pārvietošanās iespējām." Pie "SuperHits Radio" ēkas pamatīgi apskādēts aktiera Aleksandra Radzeviča auto (18)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

29. septembrī negadījumu piedzīvojis aktieris un spēkavīrs Aleksandrs Radzevičs - viņa automašīnai uzkritusi radiostacijas "SuperHits Radio" reklāmas izkārtne.

Incidentā uz Dzirnavu un Elijas ielas stūra novietotai automašīnai uzkritusi ēkā esošās radiostacijas "SuperHits Radio" izkārtne, saplīstot un nodarot tai bojājumus. Neilgi pēc negadījuma atklājās, ka automašīnas īpašnieks ir aktieris un spēkavīrs Aleksandrs Radzevičs. Radzevičs uzskata, ka tā darbus veikt nedrīkst, jo tie apdraud ne vien īpašumu, bet arī uz ielas esošos cilvēkus.

"Nolaidīgas rīcības rezultātā tika sasista mana mašīna, kuru biju novietojis licencētā Rīgas domes autostāvvietā Dzirnavu ielā. "SuperHits Radio" montēja uz mājas sienas savu reklāmas izkārtni, nedomājot ne par savu, ne apkārtējo drošību. Visas tās jezgas rezultātā viņu reklāma uzkrita uz manas mašīnas un sabojāja gan kapotu, gan priekšējo vējstiklu.

Faktiski esmu palicis bez pārvietošanās iespējām.

Tā kā dzīvoju laukos Penkulē, kas ir 90 kilometrus no Rīgas, netieku ne uzstāties Vecrīgā, ne izpildīt firmu pasūtījumus pasākumu vadīšanai, bet man ir jābaro ģimene. "SuperHits Radio" vadītājs Toms Barons Lūķis man apsolīja mašīnu saremontēt, bet es pat nezinu, kādā servisā tā tagad atrodas un cik ilgi tā tiks remontēta," sacīja Radzevičs.

Sarunā ar "Apollo.lv" Radzevičs piebilda, ka nu pārvietojas ar sabiedrisko transportu un cer, ka mašīnas remonts neaizņems vairāk kā nedēļu. 

Portāls "Apollo.lv" sazinājās ar Tomu Baronu Lūķi, kurš skaidroja radušos situāciju: ""SuperHits Radio" uzņemas pilnu atbildību par šo notikumu. Tas notika darba procesā, pavisam nejauši reklāmas izkārtne izslīdēja strādniekam no rokām. Skaidrs, ka tas nav vienas dienas jautājums šo lietu sakārtot. Arī mūsu pusē šis ir bezprecedenta gadījums.

Esam apsolījuši cietušajam automašīnu savest kārtībā.

Esam lojāli atzinuši savu vainu un gatavi visu atrisināt. Es kā "SuperHits Radio" zīmola vadītājs savu vārdu turēšu. Mēs šo automašīnu savedīsim kārtībā un izdomāsim, kā kompensēt zaudējumus, bet tas nav vienas dienas jautājums."

Komentāri (18)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu