"Pēc cīņas bija pat kautiņi..." Džošua sparinga partneris par "haosu" arēnā pēc brita zaudējuma Usikam

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Entonijs Džošua
Entonijs Džošua Foto: EPA/Scanpix

Entonija Džošua sparinga partneris Vartans Arutjunjans sarunā ar "YouTube" kanālu "Ruki Više" atklājis, ka "Hotspur" stadionā pēc brita zaudējuma noskaņojums bijis ļoti drūms.

Usiks vairāk nekā 60 000 skatītāju klātbūtnē sestdienas vakarā Londonā premjerlīgas futbola kluba Totenhemas "Hotspur" stadionā pēc punktiem 12 raundu cīņā pieveica Džošua, savā īpašumā iegūstot Pasaules Boksa asociācijas (WBA), Starptautiskās Boksa federācijas (IBF) un Pasaules Boksa organizācijas (WBO) čempiona jostas.

"Pēc cīņas visi sanākušie cilvēki, kuri uzkavējās stadionā, raudāja," intervijā "Youtube" kanālam "Ruki Više" sacīja Arutjunjans. "Gribējām doties atbalstīt viņu uz viesnīcu, bet mēs satikāmies tikai nākamajā dienā."

Nākamajā dienā pēc cīņas Džošua esot bijis pozitīvā noskaņojumā un izskatījies krietni labāk nekā uzreiz pēc cīņas.

"Džošua teica, ka pēc sestā vai septītā raunda vairs vispār neko neesot redzējis," pastāstīja Arutjunjans. "Ar vienu aci viņš neredzēja nemaz, bet otra miglojās. Cīnījās pēc sajūtām."

Kļuvis zināms, ka bokseri aizvadīs revanša cīņu. Tā, visticamāk, notiks februārī vai martā Lielbritānijā.

"Pie ringa vienmēr stāv apsardze. Apsargi stāvēja un raudāja. Sacīja: "Kā tad tā?" Neviens to negaidīja. Visa arēna bija šokā. Visi devās prom ar asarām acīs," teica Arutjunjans. "Var redzēt, ka cilvēki tur mīl boksu un sportu kopumā. Tie bija kā svētki, gaisotni pat grūti aprakstīt. Iedomājieties, kad 65 000 cilvēki auro... Pēc cīņas bija pat kautiņi. Kaut kādi tumšādainie puiši sita kādu, šķiet, angli. Jā, bija tur kautiņi."

Ukrainis smagsvaru kategorijā aizvadījis trīs cīņas un visās uzvarējis. Usikam profesionālajā boksā aiz muguras ir 19 cīņas, visas uzvarētas, no tām 13 ar nokautu.

Džošua šogad bija iecerējis titulu apvienošanas cīņu ar savu tautieti, Pasaules Boksa padomes (WBC) čempionu Taisonu Fjūriju. Tiesa, ASV šķīrējtiesa lēma, ka Fjūrijam vispirms jāaizstāv sava josta pret amerikāni Deonteju Vailderu. Kā cīņas datums tika nozīmēts 24. jūlijs, taču Fjūrija nometnē tika konstatēta inficēšanās ar Covid-19, tādēļ duelis tika pārcelts un tas notiks 9. oktobrī.

31 gadu vecais Džošua profesionālajā boksā aizvadījis 26 cīņas, no kurām uzvarējis 24, 22 no tām ar nokautu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu