VIDEO ⟩ Pļavniekos neadekvāts vīrietis ieslēdzas pagrabā un saceļ pamatīgu skandālu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Evija Trifanova/LETA

Ap plkst. 4.00 rītā kāda no Pļavnieku daudzstāvu namiem atskanējuši aizdomīgi  trokšņi, kas likuši domāt, ka kāds cenšas izgāzt pagraba durvis. Tam sekojis zvans policijai,  pēc mirkļa ziņa par notiekošo atskanējusi kādas pašvaldības policijas patruļas busiņā, vēsta raidījums "Degpunktā".

Ierodoties notikuma vietā, policiju sagaidījis izsaucējs, kurš norādījis uz lūku, caur kuru varot komunicēt ar vienu no pagrabstāvā esošajiem cilvēkiem. 

Paraustot durvis un ielūkojoties kambaros, atklājies, ka telpā, kurā atrodas vīrietis, durvis ir aizbultētas no iekšpuses. Vīri uzturējuši sarunu ar pagrabā esošo līdz brīdim, kad viņš atslēdzis sava slēpņa durvis. Brīdī, kad vīrietis atvēris durvis, izskatījies, ka viņam rokās ir nazis, tāpēc kārtībsargiem nācās lietot elektrošoku un rokudzelžus. 

Iespējams, ka slimnīcā nogādātais vīrietis sirgst ar kādu garīga rakstura kaiti. Tika konstatēts, ka pagrabā atrodas trīs velosipēdi, skrūvgrieži, elektroinstrumenti - iespējams, zagtas lietas. Uz notikuma vietu izsaukta Valsts policija, kuras rīcībā tālāk nodoti visi priekšmeti, lai pārbaudītu vai tie nav zagti.

Video: Raidījuma "Degpunktā" sižets

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu