FOTO ⟩ Mūžībā aizgājušais šovu zvaigzne Gunārs Sārtaputns pēdējo reizi uzmirdzēs "Lauku sētā" (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Šovakar šova "Lauku Sēta" dalībniekus pārsteigs postošs negaiss, kas radīs papildus darbu saimniecībā. Tāpat skatītājiem būs iespēja pēdējo reizi satikt iemīļoto televīzijas šovu zvaigzni Gunāru Sārtaputnu, kas aizvadītajā nedēļā devies mūžībā.

Šonedēļ saimnieki atstājuši "Lauku sētas" dalībniekiem jaunu uzdevumu – atpūtas zonas iekārtošanu saimniecībā, izveidojot ugunskura vietu, bāra leti, pirtiņu un šūpoles. Kamēr visi ir darbos līdz ausīm, negaidīti ierodas iepazīšanās šovu zvaigzne – Gunārs Sārtaputns no Balviem.

Šķiet, dalībnieki baidās, ka Gunārs varētu būt konkurents un jau paspējuši aprunāt, ka Gunārs vairāk brauc ar muti, nekā ir palīgs darbos. Uzzinājuši, ka viņš ieradies tikai uz vienu dienu izmēģināt "Lauku sētu", dalībnieki atmaigst un ļaujas Gunāra pērienam pirtiņā.

Vakara tusiņu pašuzceltajā pirtiņā pārtrauc negaidīts pavērsiens – tāds negaiss, ka zeme ar debesīm kopā griežas, katrs ķer un grābj no apmetnes savas mantas, lai paslēptos no negaisa, kas jau paspējis nogāzt dažus kokus.

Ballīte turpinās vecajā mājā, bet tā kā ne visi gulēšanas matrači saglābti, tad Viktorijai ir iegansts ielīst pačučēt vienā gultā pie Aivja, gluži tāpat, kā to dara Kristaps ar Maiju. Starp citu, dalībnieki pamanījuši, ka Lauku sētā uzradies arī trešais pārītis – Sandis un Marta, kas tā mīlīgi pavadot laiku kopā. Marta gan saka, ka abi esot tikai draugi, bet abu kopā būšanas mirkļi liecina par pretējo.

Vēl "Lauku sētas" dalībniekus pārsteigs kāds negaidīts pavērsiens – katra komanda saņems trīs koka ripas. Viņiem būs iespēja ietekmēt izbalsošanas gaitu, balsojot par pretinieku komandas čaklāko, sliņķi un izbalsojamo. Šis jaunums izjauc katra plānotās stratēģijas, un dalībnieki nu ir pilnīgā neziņā, baiļodamies arī par sevi.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu