"Kopā ar ģimeni veicam izpēti." Arī viens no Porziņģa komandas biedriem vēl nav vakcinējies pret Covid-19

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Trejs Bērks
Trejs Bērks Foto: Reuters/ScanPix

Vakcīnu pret Covid-19 vīrusu saņēmis nav arī Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Dalasas "Mavericks" aizsargs Trejs Bērks.

Tuvojoties jaunās NBA sezonas sākumam arvien aktuālāks kļūst jautājums par spēlētāju vakcinēšanos pret Covid-19. Daudzu NBA komandu bāzes pilsētās noteikumi paredz, ka laukumā drīkstēs doties tikai vakcinēti spēlētāji.

Jau ziņots, ka Endrjū Viginsam atteikšanās vakcinēties dēļ var nākties izlaist Goldensteitas "Warriors" mājas spēles. Tāpat savu vakcinācijas statusu komentēt atteicies arī Bruklinas "Nets" saspēles vadītājs Kairijs Ērvings.

Lai gan "Mavericks" galvenais treneris mediju dienā apstiprināja, ka komandas mērķis ir jauno sezonu uzsākt ar 100% vakcinētu komandu, šobrīd visi Dalasas komandas spēlētāji vēl nav vakcinēti.

Viens no "Mavericks" rezervistu soliņa spēlētājiem Trejs Bērks līdz šim vēl nav saņēmis vakcināciju pret Covid-19.

"Tas ir jautājums, ko es apspriežu ar treneriem. Kopā ar ģimeni veicam izpēti. Uzskatu, ka katram ir sava personīgā izvēle. Es vēl turpinu veikt izpēti, lai nonāktu pie racionāla lēmuma," mediju dienā uz žurnālistu jautājumiem par nevakcinēšanos pret Covid-19 atbildēja Bērks.

Aizvadītajā sezonā Bērks "Mavericks" rindās laukumā izgāja 66 spēlēs, caurmērā atzīmējoties ar 6,6 punktiem un 1,3 rezultatīvām piespēlēm.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu