FOTO UN VIDEO ⟩ Noskaties un iepazīsties ar varoņiem! Publicēts seriāla "Viss norm" reklāmas rullītis (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

No 1. oktobra pirmizrādi piedzīvos pirmā "Gen Z" drāma Latvijā – seriāls "Viss norm". Skatītājus kopumā sagaida astoņas seriāla epizodes, katru piektdienu piedāvājot jaunu sēriju.

Noskaties oriģinālseriāla pirmo reklāmas rullīti un iepazīsties ar seriāla galvenajiem tēliem, kuru vidū ir gan reperis Prusax, gan dziedātāja Patrisha, aktieris Intars Rešetins, Evija Krūze un citi jau iemīļoti aktieri!

Seriāls "Viss norm" ir stāsts par "Gen Z" paaudzi, kura dzīvo tepat līdzās un risina jautājumus, par kuriem līdz šim citas paaudzes nav uzdrošinājušās runāt tik atklāti. Seriālu vislabāk sapratīs tie, kuri dzimuši pēc 2000. gada, kā arī tie, kuri zina, ka jaunība sastāv no impulsīviem lēmumiem, spēcīgām emocijām, pārsteidzošiem notikumiem, vētrainām ballītēm un nereti arī nopietnām sekām. 

Lūk, seriāla galveno lomu atveidotāji – jaunieši, kuri meklēs atbildi uz jautājumu, ko nozīmē "būt normālam" un kā dzīvot normālu dzīvi.

Dāvids (Gundars Smuidris)

Dāvids (Gundars Smuidris)
Dāvids (Gundars Smuidris) Foto: publicitātes

Introverts, kurš maģiskā kārtā spēj ap sevi savākt lērumu cilvēku, jo ir skaidrs, ka "viņā ir kaut kas vairāk". Dāvids baidās no nopietnām attiecībām, jo zina, cik ļoti var sāpēt to zaudējums, mokās ar veģetatīvās distonijas lēkmēm, netic labākai rītdienai, tāpēc dzīvo uz pilnu klapi šodienā, ik pa brīdim iekrītot pašpārmetumos par to, ka ir kretīns, kurš dara pāri cilvēkiem, bet negrasās dzīvot citādi, līdz mirklim, kad pie apvāršņa parādās Dāvida alter-ego.

Paula (Madlēna Valdberga)

Paula (Madlēna Valdberga)
Paula (Madlēna Valdberga) Foto: publicitātes

Par sevi nestāsta teju neko. Piedzīvojusi vardarbīgu bērnību, Paula aizmukusi no ģimenes, kolīdz sasniegusi pilngadību. No tā laika kuļas pa Rīgu, kā nu māk, pamazām iekarojot savu vietu sociālo tīklu arēnā. Viņai ir 20 tūkstoši sekotāju Instagram platformā un to skaits turpina pieaugt. Ik pa brīdim Paula pati vairs nesaprot, cik tālu viņa ir gatava iet, lai pierādītu sev un visai pasaulei, ka viņa var jebko, lai kāda būtu viņas pagātne.

Laura (Ieva Barkāne)

Laura (Ieva Barkāne)
Laura (Ieva Barkāne) Foto: publicitātes

Reālistiska, ironiska, ar melnā humora palīdzību mēģina tikt pāri visam - aizvainojumiem, dzīves netaisnībām utt. LGBTQ+ kopienas aktīva pārstāve, kura savu seksuālo orientāciju joprojām slēpj no mammas, jo ļoti labi apzinās, ka mamma viņas un brāļa dēļ visu dzīvi darījusi bezgalīgi daudz. Laura aktīvi cīnās pret netaisnību pasaulē un mēģina "glābt vājākos", tieši tāpēc bieži nonāk sprukās starp tieksmi pēc patstāvības un absolūtas līdzatkarības.

Zirnis (Rihards Jānis Ķullītis jeb Prusax)

Zirnis (Rihards Jānis Ķullītis jeb Prusax)
Zirnis (Rihards Jānis Ķullītis jeb Prusax) Foto: publicitātes

Perfekcionists, vecāku mīlēts un lolots kā jēla ola, kas zināmā kārtā traucējis viņam pašam izlemt, ko tad viņš īsti no dzīves grib. Pagaidām Zirnis zina tik daudz, ka grib būt labākā sevis versija. Ja viņš iemīlas, tad tā riktīgi un līdz galam (sekojot vecāku piemēram), un arī par atraidījumiem pārdzīvo riktīgi un līdz galam. Draugu un mīlestības dēļ gatavs uz visu, reizēm nefiltrējot, vai tādā veidā nesāk riskēt par daudz.

Magdalēna (Elīza Daine)

Magdalēna (Elīza Daine)
Magdalēna (Elīza Daine) Foto: publicitātes

Konceptveikala vadītāja, kurā pati arī strādā par pārdevēju un bārmeni. Mērķtiecīga, piezemēta, tic tam, ka var daudz, un savu laiku apkārt lieki nešķiež. Arī uzticību viņa apkārt lieki nemētā un tic, ka katrā cilvēkā ir daudz vairāk par virskārtu, tāpēc veido savu veikaliņu tā, lai tas būtu vieta, kur introvertiem justies pie-tiekami droši, lai atklātos.

Linda (Patrīcija Ksenija Cuprijanoviča jeb Patriša)

Linda (Patrīcija Ksenija Cuprijanoviča jeb Patriša)
Linda (Patrīcija Ksenija Cuprijanoviča jeb Patriša) Foto: publicitātes

Meitene, kura vidusskolas 12. klasē ir iekarojusi vietu blakus Dāvidam. Pieņem, ka attiecībās katram jādod brīva telpa personiskajām lietām, jo citādi tā lieta nestrādā, bet tajā pašā laikā mokās greizsirdības spazmās un aiz spītības pati koķetē ar citiem. Meitene, kurai prāts ar sirdi neiet īsti roku rokā.

Kristaps, Lauras brālis (Toms Krīgers)

Kristaps, Lauras brālis (Toms Krīgers)
Kristaps, Lauras brālis (Toms Krīgers) Foto: publicitātes

Diezgan kretīnisks tipiņš, kurš materiālās vērtības tur pāri cilvēciskajām. Nonācis nelabvēlīgu draugu bariņā, pievērsies alkoholam un zādzībām.

Hārdijs, Dāvida tēvs (Intars Rešetins)

Hārdijs, Dāvida tēvs (Intars Rešetins)
Hārdijs, Dāvida tēvs (Intars Rešetins) Foto: publicitātes

Eiropas līmeņa uzņēmējs, holdinga vadītājs. Absolūts darboholiķis un sieviešu mīlulis. Pirms 10 gadiem, kad nomira Hārdija pirmā sieva un mūža mīlestība, viņš zaudējuma pārdzīvojumu noraka darbos, netīši attālinoties arvien vairāk no dēla, kurš viņam ļoti atgādina gan mirušo sievu, gan paša negatīvās īpašības. Hārdijs rūpējas, kā nu māk par saviem tuvākajiem, bet emocionāli nevienam neatklājas.

Citi seriāla tēlu vidū būs mājsaimniece Dagmāra (Ieva Lagūna), Dāvida tēva sieva, Lau-ras mamma Loreta (Evija Krūze), kura ir pārliecinātā kristiete Loreta, Krūze), Zirņa mamma (Ieva Puķe) un ārste neontoloģe, Zirņa tēvs (Jānis Jarāns), ārsts – urologs.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu