VIDEO ⟩ Steiga un ceļu satiksmes neievērošana. Sieviete pēc avārijas nonāk slimnīcā ar nopietnām traumām

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Autoavārija: "Volkswagen Touareg" pēc frontālas sadursmes ar kravas auto.
Autoavārija: "Volkswagen Touareg" pēc frontālas sadursmes ar kravas auto. Foto: Ekrānuzņēmums no video

Sieviete steidzoties pēc bērna uz skolu, izraisa nopietnu avāriju un nonāk slimnīcā ar nopietnām traumām, vēstī raidījums "Degpunktā".

Kaudzīšu ielas galā, aiz Getliņiem, darbadienas laikā ir vērojama blīva smago automašīnu kustība. Lielākoties pašizgāzēji mēro ceļu līdz Cēdera karjeram.

"Scania" smagā spēkrata vadītājs Tālis brauca pa šo maršrutu arī ceturtdien, un viņam pietrūka vien daži simti metru līdz galamērķim, kad viņa automašīnas kabīnē lielā ātrumā ietriecās "Volkswagen Touareg" apvidus automobilis, vēsta TV3 raidījums "Degpunktā".

Spēcīgajā sadursmē vieglais auto priekšējā daļa faktiski tika iznīcināta, bet auto vraks nonāca ceļmalas zālienā. Negadījumā bija tikai viens cietušais - apvidus auto vadītāja, kura, kā saka Tālis, pirms avārijas steidzās pēc bērna uz skolu.

Citi notikušā liecinieki stāsta, ka pirms avārijas "Volkswagen" spēkrats uz ceļa manīts pārsniedzot drošu braukšanas ātrumu, turklāt tieši pirms šā līkuma tika veikts apdzīšanas manevrs. Policistiem šo informāciju vēl būs jāpārbauda.

Uz slimnīcu cietusī aizvesta stabilā stāvoklī, bet ir gūtas vairākas nopietnas traumas, ziņo mediķi.

Video: Raidījuma "Degpunktā" sižets

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu