NBA zvaigznei vēlme tikt aizmainītam var izmaksāt vairāk nekā 30 miljonus dolāru

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Bens Simonss
Bens Simonss Foto: AP/Scanpix

ESPN žurnāliste Ramona Šelbērna raidījumā "The Jump" atklāja, ka Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Filadelfijas "76ers" spīdeklis Bens Simonss ir gatavs izlaist visu gaidāmo sezonu, ja netiks apmierināts viņa pieprasījums pēc maiņas darījuma.

Jau ilgāku laiku ārzemju medijos tiek spekulēts par Bena Simonsa potenciālo maiņas darījumu. Zvaigžņotais saspēles vadītājs maiņas darījumu pieprasīja pēc tam, kad viņš izslēgšanas spēlēs demonstrēja visai zema līmeņa sniegumu.

Ziņas par Simonsa vēlmi tikt aizmainītam pie plašākas publikas nonāca ļoti ātri, kā rezultātā "76ers" saņemtie piedāvājumi, protams, bija salīdzinoši mazvērtīgi.

Šobrīd ir izveidojusies situācija, kurā, šķiet, "iecirtušās" ir abas puses - Simonss komandai nav pievienojies uz treniņnometni, bet "76ers" gaida pietiekami augstu kompensāciju un nesteidzas basketbolistu aizmainīt.

Šelbērna norāda, ka Simonss ir gatavs izlaist visu gaidāmo sezonu, ja tas būs nepieciešams.

"Runājot ar cilvēkiem, kas ir tuvu stāvoši Benam, izskan versijas, ka sliktākajā gadījumā viņš gaidāmo sezonu izlaidīs. Vai viņš uz to ir gatavs? Šobrīd atbilde ir jā. Pie šādas nostājas var palikt treniņometnes sākumā. Tad tu vari teikt, ka nespēlēsi līdz netiksi aizmainīts uz komandu, kurā jūties ērtāk," sacīja Šelbērna.

"Bet paskatīsimies, kas notiks tad, kad sāks nepienākt algas čeki? Tad tu patiešām sāc ilgoties pēc basketbola. It sevišķi tad, kad visa pārējā līga ir gājusi tālāk bez tevis," piebilst apskatniece.

Simonsa gaidāmās sezonas algas čeki patiesi būs visai nopietns iemesls apsvērt nostājas maiņu. 2021./2022. gada sezonā Simonsa alga ir 33 miljoni ASV dolāru (28,45 miljoni eiro).

Aizvadītajā regulārajā sezonā Simonss vidēji mačā izcēlās ar 14,3 punktiem, 6,9 rezultatīvām piespēlēm un 7,2 atlēkušajām bumbām. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu