FOTO ⟩ Šlesers rīko protestu Rīgas centrā. Pulcējas vairāk nekā 500 cilvēku (20)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Protesta akcijā pret vakcināciju pie Brīvības pieminekļa pulcējušies vairāk nekā 500 dažāda vecuma iedzīvotāju, novēroja aģentūra LETA.

​Pasākumu uzrauga gan Valsts policija, gan Rīgas pašvaldības policija.

Foto: Jānis Škapars/TVNET

Dažiem protestētājiem rokās ir sarkanbaltsarkanie karogi un ziedi. Ar ziediem uz pasākumu ieradās arī partijas "Latvija pirmajā vietā" pārstāvji Ainārs Šlesers, Linda Liepiņa un Jūlija Stepaņenko.

Uzrunājot klātesošos, Šlesers apgalvoja, ka partija nav "antivakseri", tā iestājas par brīvprātīgu vakcināciju pret Covid-19.

LETA jau rakstīja, aicinot uz šīs dienas pasākumu, politiķis sociālajā tīklā "Facebook" bija ierakstījis, ka premjers Krišjānis Kariņš (JV) esot paziņojis par obligātas vakcinācijas ieviešanu.

"Sāks ar skolotājiem, mediķiem un sociālo dienestu darbiniekiem. Ja tauta to norīs, tad sekos citas profesijas," apgalvoja Šlesers.

Jau ziņots, ka 18.septembrī Šlesers izsludināja pasākumu par brīvprātīgu vakcināciju 11.novembra krastmalā. Tajā bija sapulcējušies vairāk nekā 1000 cilvēku, un policija konstatēja vairākus epidemioloģiskās drošības un sabiedriskās kārtības pārkāpumus.

Komentāri (20)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu