Uldriķis ar gūtiem vārtiem debitē Nīderlandes virslīgā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Roberts Uldriķis
Roberts Uldriķis Foto: www.fcsion.ch

Latvijas futbola izlases uzbrucējs Roberts Uldriķis svētdien debitēja Nīderlandes virslīgā, Leivārdenas "Cambuur" zaudējumā savā laukumā iesitot vienīgos vārtus mājinieku labā.

"Cambuur" savā laukumā piekāpās "AZ Alkmaar" ar 1:3 (0:2).

Uldriķis laukumā devās 62.minūtē, kad rezultāts bija 3:0 viesu labā. Desmit minūtes vēlāk viņš guva vārtus pēc Maikla Breija piespēles, panākot 1:3.

Pēc tam spēles rezultāts vairs nemainījās, kaut gan 89.minūtē mājinieks Alekss Bangura par otro dzelteno kartīti mačā nopelnīja noraidījumu.

Viesu labā 17.minūtē vārtus guva Dani de Vits, 33.minūtē izcēlās Ovens Wijndals, bet 60.minūtē - Jordi Klāsi.

Šobrīd "Cambuur" Nīderlandes virslīgā ar 12 punktiem astoņās spēlēs ieņem astoto vietu 18 komandu konkurencē.

23 gadus vecais Latvijas izlases spēlētājs ir parakstījis līgumu uz nākamajām divām sezonām ar iespēju to pagarināt vēl uz vienu sezonu.

Uldriķis pirms 2015.gada sezonas pievienojās Rīgas klubam "Metta", 2017.gada sākumā pārejot uz RFS. 2018.gada jūlijā viņš devās uz Šveices virslīgas klubu "Sion", kurā aizvadīja vairāk nekā trīs gadus. Šveices kluba sastāvā viņš aizvadīja vairāk nekā 80 spēles, piedaloties 23 vārtu guvumos.

1,98 metrus garais uzbrucējs kopš U-17 vecuma grupas ir visu vecumu Latvijas jaunatnes komandu dalībnieks, bet Latvijas pieaugušo izlasē viņš spēlējis 28 mačos, gūstot trīs vārtus.

Iepriekšējā gadā klubs trešo reizi savā vēsturē uzvarēja Nīderlandes pēc spēka otrās līgas čempionātā, iekļūstot virslīgā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu