Īlona Maska bijusī mīļotā pieķerta lasām "Komunistiskās partijas manifestu" (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Dziedātāja Graimsa (īstajā vārdā Klēra Bušē) pamatīgi izjokoja paparaci - māksliniece fotografējās, rokās turēdama Kārļa Marksa sarakstīto "Komunistiskās partijas manifestu". 

Pēc nesenās šķiršanās no Īlona Maska, pasauli pāršalca jauns pārsteigums - viņa bijusī mīļotā Graimsa pieķerta lasot "Komunistiskās partijas manifestu". Tomēr vietnē "Instagram" dziedātāja skaidroja, kāpēc ķērusies pie šādas literatūras.

"Mani pārņēma stress, kad paparaci šonedēļ nepārtrauca man sekot, bet tad es sapratu, ka tā ir iespēja visus izjokot. Ja kas, es joprojām dzīvoju kopā ar Īlonu un neesmu komuniste (lai gan šajā grāmatā ir dažas ļoti gudras idejas - bet personīgi mani vairāk interesē radikāla decentralizēta universālā pamata ienākumu cena, kuru, manuprāt, varētu sasniegt, izmantojot kriptogrāfiju, bet es vēl neesmu pietiekami iedziļinājusies šajā idejā, lai to izskaidrotu. Neskatoties uz to, manu viedokli par politiku ir grūti aprakstīt, jo politiskās sistēmas, kas mani visvairāk iedvesmo, vēl nav īstenotas).

Jebkurā gadījumā, ja paparaci mani vajā, iespējams, es mēģināšu izdomāt citus veidus, kā izjokot - ieteikumi laipni gaidīti!" vietnē "Instagram" rakstīja Graimsa. 

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu