Ostapenko un Sevastova nedaudz pakāpušās WTA rangā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Tenisistes Anastasija Sevastova un Aļona Ostapenko Igaunijas-Latvijas tenisa izlašu turnīrā "Merks Cup" Talinnā.
Tenisistes Anastasija Sevastova un Aļona Ostapenko Igaunijas-Latvijas tenisa izlašu turnīrā "Merks Cup" Talinnā. Foto: Evija Trifanova/LETA

Latvijas sieviešu tenisa pirmā rakete Aļona Ostapenko atgriezusies WTA ranga 29. pozīcijā, kamēr Anastasija Sevastova pakāpusies uz 65. vietu.

Abas Latvijas vadošās tenisistes iepriekšējā nedēļā nespēlēja, bet šonedēļ uzsāks Indianvelsas "WTA 1000" turnīru.

Tikmēr četru vietu kritums ir Latvijas trešajai raketei Danielai Vismanei (309.), Diāna Marcinkēviča pakāpusies par vienu vietu (354.), Kamilla Bartone zaudējusi divas (395.), Darja Semeņistaja atrodas par desmit vietām augstāk nekā pirms nedēļas (661.), bet Sabīne Rutlauka zaudējusi piecas vietas (902.).

Savukārt vienas pozīcijas kritums bijis Margaritai Ignatjevai (1018.) un Patrīcijai Špakai (1063.), bet par piecām vietām kritumu rangā piedzīvojusi Elza Tomase (1173). Anna Ozerova zaudējusi četras vietas (1190.), bet Līga Dekmeijere rangā noslīdējusi par astoņām vietām (1400.).

Vadošajā desmitniekā joprojām līdere ir austrāliete Ešlija Bārtija, un viņai seko baltkrieviete Arina Sabaļenka un čehiete Karolīna Plīškova, ceturto vietu ieņem poliete Iga Švjonteka, bet piektā ir čehiete Barbora Krejčikova. Par trīs pozīcijām uz sesto vietu pakāpusies spāniete Garvinje Mugurusa, vienu pozīciju zaudējusi ukrainiete Jeļina Svitoļina, astotā joprojām ir amerikāniete Sofija Kenina, uz devīto vietu par pozīciju pakāpusies grieķiete Marija Sakari, bet divu vietu kāpums desmito pozīciju dod šveicietei Belindai Benčičai.

Aizvadītajā nedēļā Čikāgā "WTA 500" turnīrā uzvarēja Mugurusa, bet Nursultanā "WTA 250" sacensībās pie trofejas tika beļģiete Alisone van Eitfanka, kura par 34 vietām pakāpusies uz 55.pozīciju.

Dubultspēļu rangā Ostapenko par septiņām vietām atkāpusies uz 33.pozīciju, savukārt piecu vietu kritums ir Marcinkēvičai (315.), bet savu pozīciju nemaina Vismane (335.). Par trīs vietām pakāpusies Bartone (573.), 222 vietas zaudējusi Sevastova (604.), bet par trīs vietām uz leju nokritusi Semeņistaja (775.). Vienu pozīciju atguvusi Ignatjeva (971.), savu pozīciju neamaina Špaka (978.), Dekmeijere atkāpusies par divām vietām (1073.), bet Rutlauka - par piecām (1638.).

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu