"Jo garākas un ilgāk, jo labāk..." Sociālo tīklu lietotāji spriež par "Lidl" atvēršanu un gaidāmajām rindām (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Anniņmuižas bulvārī ekspluatācijā nodots Latvijā pirmais vācu mazumtirdzniecības tīkla "Lidl" veikals.
Anniņmuižas bulvārī ekspluatācijā nodots Latvijā pirmais vācu mazumtirdzniecības tīkla "Lidl" veikals. Foto: Una Kupruka/LETA

Mazumtirdzniecības uzņēmums "Lidl" atvērs 15 veikalus visā Latvijā ceturtdien, 7. oktobrī plkst. 8.00 no rīta. Sociālo tīklu lietotāji dalās pārdomās par veikala ķēdes atvēršanu.

"Nebūsim augstprātīgi, izsmejot visus, kuri gaida "Lidl" atvēršanu. Daudziem tā būs iespēja ietaupīt, tādejādi arī dzīvot labāk." 

"Jo garākas un ilgāk, jo labāk.."

"Ceru, ka LIDL ir izstrādājis drošības pasākumus, lai lielais cilvēku daudzums, kas gaidāms veikala atvēršanas pirmajās dienās, ievērotu covid-19 ierobežojumus." 

"Cilvēki šajā rudenī negaidīti, bet tomēr BEIDZOT sagaidījuši LIDL atvēršanu un "Singapūras Satīns" jauno albumu! " 

 

Jau vēstīts, ka vadošais Eiropas mazumtirdzniecības uzņēmums "Lidl" šodien paziņo, ka savu darbību Latvijā uzsāks 2021. gada 7. oktobrī ar 15 veikalu vienlaicīgu atklāšanu visā valstī. "Lidl" veikalus atklās Rīgā, Liepājā, Ventspilī, Tukumā, Jelgavā, Ogrē, Valmierā, Jēkabpilī, Rēzeknē un Daugavpilī.

Kopumā, gatavojoties iedzīvotāju ilgi gaidītajai veikalu atvēršanai, "Lidl" Latvijā jau investējis vairāk nekā 200 miljonus eiro savu veikalu un loģistikas centra būvniecībā, kā arī veidojot jaunas ielas, satiksmes apļus, krustojumus, apstādījumus un dažādus apkārtējās infrastruktūras uzlabojumos. Uzņēmums Latvijā arī radījis jau vairāk nekā 2000 jaunas un labi apmaksātas darbavietas.

"Lidl" veikali Latvijā strādās katru dienu no 8.00 līdz 22.00. Svinīgā veikalu tīkla atvēršana un lentas griešanas ceremonijas pie visiem veikaliem 7. oktobra rītā notiks pāris minūtes pirms 8.00

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu