Britnija Spīrsa, iespējams, vairs neplāno atgriezties uz skatuves

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Britnija Spīrsa
Britnija Spīrsa Foto: AP/Scanpix

Amerikāņu popzvaigzne Britnija Spīrsa pēc aizbildniecības lietas izbeigšanas, iespējams, vairs neplāno uzstāties, ziņo portāls "Page Six". 

Dziedātājas Britnijas Spīrsas menedžeris Lerijs Rūdolfs šī gada jūlijā atkāpās no sava amata un paziņoja, ka Spīrsa plāno doties pensijā.

"Ir pagājuši vairāk nekā divarpus gadi, kopš mēs ar Britniju pēdējo reizi sazinājāmies, un viņa toreiz paziņoja, ka vēlas pārtraukt darbu uz nenoteiktu laiku," toreiz sacīja Rūdolfs, kurš kopā ar Spīrsu strādāja 25 gadus.

29. septembrī Britnijas Spīrsas tēvam Džeimijam Spīrsam tika atņemta viņa meitas aizbildņa loma, izbeidzot vairākus gadus ilgušu nepatīkamu juridisku cīņu. 

Jau vēstījām, ka jūnija beigās Spīrsa sāka cīņu pret "ļaunprātīgu" aizbildniecību, kas 13 gadus kontrolējusi viņas dzīvi.

Spīrsas tēvam ar tiesas lēmumu piešķirtas aizbildniecības tiesības pār savu meitu pēc tam, kad 2008. gadā dziedātāja piedzīvoja garīga rakstura problēmas un tika uz laiku ievietota slimnīcā. Kopš tā laika aizbildniecība ir pagarināta vairāk nekā 10 gadus.

Reaģējot uz notiekošo, pasaulē aizsākusies kustība #FreeBritney.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu