Kā pašmāju mūziķei Katy Tindemark klājas Ķīnā?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Vijolniece, dziedātāja un fitnesa trenere Katy Tindemark jeb Jekaterina Elizabete Tindemarka šī gada martā devās deviņu mēnešu komandējumā uz Ķīnu. Žurnālam "Privātā Dzīve" mūziķe pastāstīja, kā pielāgojusies jaunajai dzīvei ārpus Latvijas.

Pagājušā gadā mūziķei kāda aģentūra piedāvājusi strādāt deviņus mēnešus kā vijolniecei Pekinā. Nu māksliniece tur pavadījusi jau septiņus mēnešus. 

Tindemark Pekinā strādā svaigi uzbūvētajā milzu atrakciju kompleksā "Universal Studios Beijing Resort". To bija plānots atklāt maijā, taču pandēmijas ietekmē tas oficiāli noticis vien 20. septembrī. Žurnālam "Privātā Dzīve" Tindemark atklāj, ka visvairāk viņai pietrūkst savas meitiņas.

"Visvairāk alkstu satikt savu meitu, kura ar tēti dzīvo Zviedrijā. Mazulīti neesmu redzējusi jau septiņus mēnešus. Kliedēt skumjas palīdz vien videozvani," sacīja Tindemark.

Viņa piebilst, ka ar vīriešiem Ķīnā viņai vispār esot traki. "Ir sajūta, ka šeit uz mani neskatās kā uz sievieti. Ķīnieši ir diezgan kautrīgi, mani savaldzināt neviens negrib. Bet man patīk uzmanība un flirts! Eiropā parasti vīrieši mani ievēro, izrāda simpātijas, šeit tā nav," sacīja mūziķe.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu