Modele Emīlija Rataikovski apsūdz hita "Blurred Lines" izpildītāju seksuālā vardarbībā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Amerikāņu supermodele Emīlija Rataikovski apgalvo, ka 2013. gadā, filmējot dziesmas "Blurred Lines" videoklipu, piedzīvojusi vardarbību.

Savā topošajā grāmatā 30 gadus vecā Rataikovski apsūdz dziedātāju Robinu Tiku par grābstīšanos gar viņas krūtīm bez viņas piekrišanas. 

Grāmatā "Mans ķermenis" ("My Body") modele apgalvo, ka Tiks filmēšanas laukumā esot ieradies nedaudz iedzēris: "Pēkšņi kāds no aizmugures iegrābās manās kailajās krūtīs. Es pagriezos un ieraudzīju Robinu Tiku."

Modele videoklipā filmējās kopā ar Tiku, mūziķi Farelu Viljamsu un reperi TI.

Videoklipa režisore Diāna Martele izdevumam "The Sunday Times" atklāj, ka atminas notikušo incidentu. "Es atceros to brīdi, kad viņš sagrāba viņas krūtis," norāda režisore, piebilstot, ka Tiks vēlāk atvainojies. 

Dziesma "Blurred Lines" iekaroja mūzikas topus 2014. gadā. Gadu vēlāk Losandželosas tiesa atzina dziesmu par soulmūzikas dziedātāja Mārvina Geija skaņdarba plaģiātu. Tiesa nolēma, ka Tikam un Viljamsam Geija ģimenei jāizmaksā kompensācija 7,3 miljonu ASV dolāru apmērā, kas veido gandrīz pusi no "Blurred Lines" nopelnītās autortiesību atlīdzības.

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu