Porziņģis par kritiku internetā: Pats reizēm kļūstu par dīvāna ekspertu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: AFP/SCANPIX

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis sarunā ar radio "The Ticket" atklāja, ka, skatoties citus sporta veidus arī viņš uzvedoties līdzīgi kā daudzi fani jeb tā sauktie "dīvāna eksperti".

Līdz ar aizvadītās sezonas izslēgšanas spēļu beigām tieši Porziņģa vārds lielākoties bijis pats apspriestākais Dalasas "Mavericks" kontekstā.

Latviešu basketbolists kritiku par demonstrēto sniegumu "play-off" sērijā pret Losandželosas "Clippers" pietiekami biežās "dozās" saņem ne tikai no apskatniekiem, bet arī no faniem.

Izslēgšanas spēlēs Porziņģis fanu vidū pat iemantoja bēdīgi slaveno Pola Džodža palamu "Pandēmijas P" ("Pandemic P"). Pēc neizteiksmīgākiem mačiem sociālo tīklu lietotāji allaž atraduši jaunus veidus, kā pasmieties par latviešu basketbolistu.

Pats Porziņģis gan atzina, ka viņu interneta lietotāju ķengas neaizskarot.

"Tas mani daudz neietekmē. Tur (sociālajos tīklos) ir troksnis, bet tas ir tikai troksnis. Tas neietekmē manu ikdienas dzīvi. Tas ir tikai internets," norāda Porziņģis.

Ir zināms, ka latvietis ir liels jaukto cīņas mākslu (MMA) un arī futbola piekritējs. Porziņģis neslēpa, ka skatoties šo sporta veidu pārraides arī viņš varot kļūt par tā saukto "dīvāna ekspertu".

"Es to [apvainojumus internetā] pilnībā izprotu, jo pats esmu tāds - esmu puisis, kurš skatās iecienītos sporta veidus - MMA, futbolu vai ko citu, kas man patīk, un kļūst par "dīvāna ekspertu"," atzīst basketbolists.

Porziņģis arī mēdzot komentēt sporta notikumus tā, it kā viņš zinātu labāk, ko un kā vajag darīt, nekā konkrētais sportists.

"Man patīk, ka līdzjutēji ir aizrautīgi. Viņi grib, lai komandai klājas labi. Tāpēc viņi mēdz ķircināt. Tā ir daļa no būšanas par fanu," domā basketbolists.

"Mavericks" jauno NBA sezonu sāks 22. oktobrī ar izbraukuma maču Atlantā pret vietējo "Hawks".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu