VIDEO ⟩ "Gribēju nedaudz izklaidēties." UFC zvaigzne pēc pakaļdzīšanās apturējis autozagli

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kevins Holands
Kevins Holands Foto: Twitter/@MMAFighting

UFC zvaigzne Kevins Holands raidījumā "MMA hour" pastāstīja par neseno pakaļdzīšanos, kuras rezultātā apturējis autozgali.

Holands aizvadītajā nedēļas nogalē piedalījās "UFC Vegas 38" cīņu šovā. Savā cīņā Holands pēc Kaila Daukosa sāpju paņēmiena signalizēja par padošanos. Pēcāk duelis tika pasludināts par nenotikušu (no contest), jo Daukoss pirms sāpju paņēmiena Holandu bija nosūtījis nokdaunā, izmantojot sitienu ar galvu, kas nav atļauts.

Jau pirmdien internetā popularitāti guva video, kurā redzams, ka Holands ir aizturējis kādu vīrieti un gaida, kad notikuma vietā ieradīsies policija, lai arestu pārņemtu savās rokās.

Tagad pats cīkstonis raidījumā "MMA hour" arī pastāstījis plašāk par filmas cienīgo pakaļdzīšanos.

"Braucām cauri rajonam, kad ieraudzīju puisi, kuram pakaļ skrēja vēl pāris čaļi, kuri kliedza: "Viņš nozaga mūsu mašīnu." Nodomāju, ka tikko nedēļu pavadīju karantīnā un nepabeidzu savu cīņu - es gribu nedaudz izklaidēties," sacīja Holands, piebilstot, ka paralēli pa telefonu runājis ar savu māti. Šo sarunu viņš esot pārtraucis, lai zvanītu policijai.

Tā vietā, lai piezvanītu likumsargiem Holands sazinājies ar savu treneri: "Trenerim teicu: "Hei, šis čalis ir tavā rajonā un viņš tikko nozaga automašīnu. Mums vajadzētu viņu apturēt, nogriežot viņam ceļu." Mans treneris piekrita."

Holandam autozgali gandrīz izdevies noķert jau brīdī, kad garnadzis avarēja, iebraucot kokā. Tajā brīdī pakaļdzīšanās procesam pievienojies arī automobiļa īpašnieks, kurš kopā ar kādu draugu jau atradās citā mašīnā.

"Viņš izleca no auto, kad avarēja, un sāka skriet," atceras Holands. "Es apstājos un izvilku savu kafijas krūzi. Nodomāju - šoreiz būšu nobruņojies."

"Es viņu noķēru, nogāzu zemē un uzliku ceļgalu uz viņa vēdera. Tad sāku izmantot žņaugšanas paņēmienu un viņš teica, ka nespēj elpot. Negribēju būt, kā tas policists un izmantoju citu paņēmienu," turpināja Holands.

Pēc brīža notikuma vietā ieradās likumsargi un Holanda iesākto pabeizda.

Savas MMA karjeras laikā Holands ir izcīnījis 21 uzvaru, piedzīvojot septiņus zaudējumus. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu