VIDEO ⟩ Torņkalnā nama iedzīvotāji pirmdienas rītā piedzīvojuši nepatīkamu pārsteigumu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Pavisam neierasts pirmdienas rīts izvērties kāda Torņkalnā esoša nama iedzīvotājiem, jo kāpņutelpas durvis tikušas bloķētas avarējuša koplietošanas auto dēļ, ziņo raidījums "Degpunktā".

Ar savdabīgu "parkošanās" stilu 4. oktobra rītā izcēlās kāds autonomas kompānijas klients. Pabeidzot braucienu, viņš atstāja iznomāto "Volkswagen Golf" spēkratu pretī daudzdzīvokļu nama Āpšu ielā 13 kāpņutelpas durvīm. Šoferis nebija pareizi novērtējis automašīnas gabarītus un ar priekšējo virsbūves daļu faktiski piespiedis dzelzs durvis un aizķēris arī durvju aili, ziņo raidījums.

Sadursmes troksni nama iedzīvotāji izdzirdēja nedaudz pirms plkst. 9.00 no rīta.

Vietējais iedzīvotājs Dāvis stāsta, ka savā dzīvoklī vēl gulējis, kad pēkšņi – 20 minūtes pirms plkst. 9 – notika blīkšķis. Kad apskatījies, kas noticis, secinājis, – "Citybee" koplietošanas auto bija ietriecies mājā un “iznesis durvis”. Neviens nezināja, kurš bija vainīgais, jo automašīnas vadītājs jau bija devies prom, iekams tika pamanīts.

Iespējams, no notikuma vietas aizbēgušajam braucējam bija ko zaudēt – vai nu viņš atradies kādu apreibinošu vielu iespaidā, vai lietojis nomas kompānijas braucamrīku, izmantojot sveša cilvēka datus.

Iedzīvotājs izsaka bažas par notikušo: "Bērni iet uz skolu, tas ir vienkārši traki, pa trotuāru tā triekties. Ļoti bezatbildīgi – nobrauca un aizbēga," 

pauda Dāvis, izsakot cerību, ka vainīgo atradīs un sauks pie atbildības, jo šāda rīcība esot ļoti bezatbildīga un bīstama.

Par laimi, attiecīgajā incidentā cietušo nav, bojāti tikai dzelži, proti, pats braucamrīks un daudzstāvu nama kāpņutelpas durvis. Tagad iedzīvotājiem kādu laiku būs jālieto otra izeja, no pagalma puses, jo trieciena dēļ dzelzs durvis iespiedušās rāmī un ir nepieciešams remonts.

Kas attiecas uz uzņēmuma auto, 4. oktobrī firmas pārstāvji "Degpunktā" apstiprina, ka viens no viņu transportlīdzekļiem bija iesaistīts avārijā un klients jau ir sazinājies ar kompānijas operatoriem.

"Citybee" komentāru un plašāk par notikušo skaties "Degpunktā" sižetā:

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu