Lielveikala "Lidl" atvēršanas dēļ strauji kritušās banānu cenas (15)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kavendiša šķirnes banāni. Ilustratīvs attēls.
Kavendiša šķirnes banāni. Ilustratīvs attēls. Foto: sideroad/shutterstock.com

Lielveikala "Lidl" ienākšana Latvijā ir radījusi plašu rezonansi sabiedrībā, paziņojot par veikalu atklāšanu 7. oktobrī. Turklāt, uzņēmums paziņojis arī cenas pirmajiem produktiem, ar kuriem tad vilinās pircējus. Viena no šīm precēm ir banāni, kuriem cenas pēkšņi samazinājušas arī citas lielveikalu ķēdes.

"Lidl" veikali durvis vērs ceturtdien un kā viens no pirmajiem produktiem, kam izziņota zema cena, ir banāni, kas atklāšanas akcijas periodā maksās 39 centus kilogramā.

Interesanti, ka faktiski uzreiz uz šo banānu akciju reaģējušas arī lielākās tirgotāju ķēdes. "Rimi", kur banānu cena bez akcijas ir 99 centi kilogramā, akcijas laikā no 5. līdz 11. oktobrim piedāvā iegādāties banānus par 55 centiem kilogramā. Trešdien plānotās ieprikšanās akcijas laikā šī cena būs vēl zemāka nekā "Lidl" - 29 centi kilogramā.

Tikmēr "Maxima" internetveikals "Barbora" ir samazinājis banānu cenu līdz 39 centiem kilogramā, kas ir par 61% zemāk, nekā iepriekš.

Arī citās lielveikalu ķēdēs var novērot, ka banānu cenas piepeši ir kļuvušas zemākas.

Jau vēstīts, ka mazumtirdzniecības uzņēmums "Lidl" atvērs 15 veikalus visā Latvijā ceturtdien, 7. oktobrī plkst. 8.00 no rīta, ziņo "Lidl" pārstāvji.

Vadošais Eiropas mazumtirdzniecības uzņēmums "Lidl" šodien paziņo, ka savu darbību Latvijā uzsāks 2021. gada 7. oktobrī ar 15 veikalu vienlaicīgu atklāšanu visā valstī. "Lidl" veikalus atklās Rīgā, Liepājā, Ventspilī, Tukumā, Jelgavā, Ogrē, Valmierā, Jēkabpilī, Rēzeknē un Daugavpilī.

Kopumā, gatavojoties iedzīvotāju ilgi gaidītajai veikalu atvēršanai, "Lidl" Latvijā jau investējis vairāk nekā 200 miljonus eiro savu veikalu un loģistikas centra būvniecībā, kā arī veidojot jaunas ielas, satiksmes apļus, krustojumus, apstādījumus un dažādus apkārtējās infrastruktūras uzlabojumos. Uzņēmums Latvijā arī radījis jau vairāk nekā 2000 jaunas un labi apmaksātas darbavietas.

"Lidl" veikali Latvijā strādās katru dienu no 8.00 līdz 22.00. Svinīgā veikalu tīkla atvēršana un lentas griešanas ceremonijas pie visiem veikaliem 7. oktobra rītā notiks pāris minūtes pirms 8.00.

"Lidl" ir labi pazīstams visā Eiropā ar vienkāršu iepirkšanos un augstas kvalitātes produktiem par zemām cenām. Tāpēc uzņēmums ir priecīgs piedāvāt šo prieku atļauties vairāk arī Latvijas iedzīvotājiem. Visi "Lidl" veikali klientiem piedāvās starptautiski pazīstamos "Lidl" privāto zīmolu produktus dažādās produktu kategorijās, kā arī vietēji ražotus produktus.

"Lidl" veikali piedāvās visas ikdienai nepieciešamās pārtikas preces un daudzus desmitus augstas kvalitātes "Lidl" privāto zīmolu, kurus klienti neatradīs nekur citur – sākot ar interesantiem pārtikas produktiem un beidzot ar precēm mājām, tekstilizstrādājumiem, apģērbiem, unikālu kosmētiku un izturīgiem dārzniecības un mājas remonta darbarīkiem.

Komentāri (15)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu