Vairāk nekā divus gadus pēc titula izcīnīšanas NBA spēlētājs vēl nav ticis pie čempiona apbalvojuma

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Denijs Grīns
Denijs Grīns Foto: AP/Scanpix

Filadelfijas "76ers" aizsargs Denijs Grīns vēl nav saņēmis savu 2019. gadā izcīnīto Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempiona gredzenu.

34 gadus vecais Grīns savu līdz šim pēdējo čempiona titulu izcīnīja 2020. gada vasarā, kad viņš kopā ar Losandželosas "Lakers" izcīnīja Covid-19 dēļ saīsinātās sezonas čempiona titulu.

Nākamajā vasarā pieredzējušais aizsargs nonāca Filadelfijas "76ers" sastāvā, bet savu ar "Lakers" izcīnīto čempiona gredzenu viņš saņēma bez liekas aizkavēšanās.

Savukārt čempiona gredzens, kuru viņš 2019. gadā izcīnīja kopā ar Toronto "Raptors", joprojām pie viņa nav nonācis.

Bija paredzēts, ka Grīns savu gredzenu 2020. gadā saņems tad, kad "Lakers" viesojās pie "Raptors". Ņemot vērā, ka komandas no dažādām konferencēm regulārās sezonas laikā tiekas vien divas reizes, Grīnam pieredzēt svinīgo ceremoniju 2020. gadā bija tikai viena iespēja.

Tomēr arī šoreiz patraucēja Covid-19 pandēmija, kuras rezultātā "Lakers" viesošanās Toronto tika atcelta. Arī pagājušajā sezonā Grīnam atgriezties Toronto tā arī neizdevās.

"Raptors" piedāvāja Grīnam čempiona gredzenu atsūtīt attālināti, tomēr viņš šo godu vēlējies izbaudīt klātienē ar Toronto faniem un bijušajiem komandas biedriem. Tiesa, "Raptors" rindās šobrīd no čempionu komandas palikuši vien daži spēlētāji.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu