"Visu dienu ņirgājies par mani." Strīdā par mēbelēm Olga Kambala izplūst asarās

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram

Bijušā basketbolista Kaspara Kambalas sieva, uzņēmēja Olga Kambala jau iepriekš atzinusi, ka viens no pāra strīdu iemesliem ir mājas iekārtošana. Šoreiz mēbeļu pirkšana beidzās ar asarām.

Kambalu pāris realitātes šova "Slavenības. Bez filtra" ietvaros devās uz mēbeļu antikvariātu, kur Olgai iepatikās leoparda ādas dīvāniņš. Taču tas īsti negāja pie sirds Kasparam, kurš nekautrējas savu nepatiku izrādīt, sakot, ka tādai mēbelei vieta būtu tikai pie miskastes.

"Es tevi nolikšu pie miskastes! Visu dienu ņirgājies par mani. Tu baigi agresīvs esi..." vīram sacīja Olga. 

Olga par vīra vārdiem pamatīgi uzmeta lūpu - viņas aizvainojumu nespēja izkausēt pat vīra mēģinājums situāciju labot un aicināt viņu "uz austerēm".

Kaspars savu nostāju paskaidroja, sakot: "Izskatās, ka jums, meitenēm: "O, ieraudzīju, tas uz atlaides, tas forši, tas jāņem!" Es atkal skatos konceptuāli, kāda ir tā kopējā bilde, ko tu vēlies panākt."

Kā zināms, šī nav pirmā reize, kad pāris sastrīdas par mēbelēm - pēc tam, kad Olga bez Kaspara atļaujas iegādājās krēslus, Olga solīja klausīt vīra teiktajam: "Viņš teica, ja es vēlreiz kaut ko nopirkšu mājām bez viņa atļaujas, tad tas viss lidos ārā pa logu. Jā, mums kārtējais mēbeļu skandāls. Viss, tagad klausīšu."

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu