Traģēdija Krasnodaras apgabalā. 16 gadus veca jauniete dzemdē sabiedriskajā tualetē un nosmacē savu mazuli

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Shutterstock

Krasnodaras apgabalā kāda 16 gadus veca meitene dzemdējusi bērnu sabiedriskajā tualetē, bet pēc tam mazuli nosmacējusi. Pēc dažām dienām jauniete noasiņoja, vēsta "Postimees".

Kad jaunietes māte uzzināja par savas meitas grūtniecību, viņa tā arī nav aizvedusi pusaudzi uz klīniku.

Galu galā 16 gadus vecā jauniete dzemdējusi sabiedriskajā tualetē netālu no savas mājas, bet pēc tam nolikusi jaundzimušo ar seju pret spilvenu, kā rezultātā bērniņš nosmacis. Traģisko notikumu sērija ar to nebūt nebija beigusies - dažas dienas vēlāk spēcīgas asiņošanas rezultātā nomira arī pati jauniete.

Viņa trīs dienas cietusi no spēcīgām sāpēm, bet jaunietes māte pēc palīdzības pie ārstiem nav vērsusies. Mediķus sieviete izsaukusi vien brīdī, kad viņas meita jau gulējusi bez dzīvības pazīmēm. Pēc ierašanās, ārsti pasludināja meiteni par mirušu.

"Pusaudzes māte vienkārši baidījās no ažiotāžas, tāpēc viņa neizsauca ātro palīdzību. Viņa centās apturēt asiņošanu pati," teikts paziņojumā.

Likumsargi pieļauj, ka sieviete pirms dzemdībām meitai injicējusi vielu, kas veicina dzemdību sākšanos - bērns piedzimis priekšlaicīgi.

Iepriekš Maskavā reģistrēts gadījums, kad kāda sieviete liedza iespēju veikt abortu savai 12 gadus vecajai meitai. Meitene ir reģistrēta skolā kā disfunkcionāls bērns. Viņas māte mācījās tajā pašā skolā, un reģistrēta arī alkohola pārmērīga lietošana.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu