Piektdienas horoskops: 8. oktobris

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: pexels.com

Horoskops piektdienai, 8. oktobrim.

AUNS

Ja šodien plānota palielāka iepirkšanās nedēļas nogalei, tad uztaisi sarakstu. Citādi var sanākt pārtēriņš, jo atlaižu vilinājums ir liels. Un tik daudz skaistu lietu par tik pievilcīgām cenām!

VĒRSIS

Kaut arī darba nedēļa jau tūdaļ galā, tev ar pilnu sparu vajadzēs pievērsties profesionālajām lietām. Diena ritēs kā trakā skrējienā. Būsi priecīgs vakarā mājās, apsēžoties mīļotajā klubkrēslā.

DVĪŅI

Emocionāli dzīvosi līdzi visam, kas notiek darba vidē. Taču tas nav labākais variants, drīzāk - bezkaislīga pieeja ļaus paveikt vairāk un ātrāk tikt galā ar problēmsituācijām.

VĒZIS

Profesionālā jomā iespējamas pārmaiņas, jauni projekti, jauni partneri. Līgumu parakstīšanai nav labvēlīgs laiks, bet nākotnes plānus nelielā sanāksmē apspriest vari.

LAUVA

Nedēļas pēdējā darba dienā, joprojām daudz atbildīgu pienākumu. Neko nesasteidz, var rasties kļūmes. Jaunajā nedēļā arī būs laiks. Jāpievērš uzmanība privātajai dzīvei un attiecībām ģimenē.

JAUNAVA

Ja par kaut ko šaubies, palūdz padomu cilvēkiem, kuru viedoklim tu uzticies. Un paļaujies ne tikai uz loģiku, bet ieklausies, ko priekšā saka sirds.

SVARI

Jau no paša rīta pirmais būsi ķēries pie darba pienākumiem, lai ātrāk tiktu galā. Jāorganizē brīvdienu pasākumi, jāaptaujā ģimene un draugi – ko tādu interesantu kopā varētu pasākt.

SKORPIONS

Šodien darbi ies no rokas un ar bankas konta stāvokli būsi apmierināts. Privātajā dzīvē pozitīvas emocijas un sajūta, ka blakus ir cilvēks, ar kuru var saprasties no pus vārda.

STRĒLNIEKS

Esi uzmanīgs, kārtojot lietišķos jautājumus – pārbaudi dokumentus un rūpīgi sagatavojies, citādi var gadīties, ka saņem atteikumu vai rodas kādas grūtības.

MEŽĀZIS

Svarīga privātā dzīve. Iespējami kādi pārpratumi, taču sirsnīga saruna palīdzēs visu salikt pa plauktiņiem. Turies tālāk no dēkām un avantūrām.

ŪDENSVĪRS

Darbā izcelsies ar novatoriskām idejām, bet raugies, lai tev no tām tiek labums. Mājās nemierīgi. Radiņiem dažādas vajadzības, var saniķoties sadzīves tehnika. Vakarā atpūsties diez vai izdosies.

ZIVIS

Nebīsties no ambicioziem projektiem. Vienīgi ļoti vērtējošam un uzmanīgam vajadzētu būt tad, ja darījumi saistās ar ārzemēm. Vakarā vēlēsies mierīgi atpūsties, noskatīties kādu filmu vai labu koncertu.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu