VIDEO Iļģuciemā uz vienas no rajona lielākajām ielām notriec pensionāri (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Sieviete uz gājēju pārejas. Ilustratīvs attēls.
Sieviete uz gājēju pārejas. Ilustratīvs attēls. Foto: Pixabay

Trešdienas, 6.oktobra, rīts sākās ar traģiskām ziņām no Pārdaugavas – Iļģuciemā uz vienas no rajona lielākajām ielām tika notriekta pensionāre, kura guvusi ļoti smagas traumas un gājusi bojā notikuma vietā, vēsta "Degpunktā".

Aptuveni 80 gadus vecā kundze zem smagās tehnikas riteņiem pakļuva Spilves ielā, iepretim trīsdesmit devītajam namam. Līdzās dzīvojamam sektoram ir arī sabiedriskā transporta pietura. Iespējams, tieši autobuss bija gājējas mērķis.

Ceļš šķērsots tālu no gājēju pārējas, turklāt visai bīstamā veidā, proti, blīvā automašīnu satiksmē un tieši fūres priekšā. Sieviete brauktuves tuvumā paklupa un nonāca zem smagās automašīnas riteņiem. "Degpunktā" uzrunātais kravas automašīnas vadītājs pastāstīja, kā ikdienišķs darba brauciens izvērtās par īstu traģēdiju.

Atbilstoši situācijai notikuma vietā atbrauca teju visi operatīvie dienesti. Mediķi gan adresē ilgi neuzkavējās, jo vairs nebija iespējams sniegt palīdzību cietušajai. Kravas auto vadītājs sniedza paskaidrojumus policijai vienlaikus ar kādu aculiecinieci, kura baisos mirkļus ieraudzīja pirmā.

Aculieciniece stāsta, ka notikušais ir vienīgi gājējas neuzmanība. Viņa pati notikušo redzējusi, atrodoties otrajā automašīnā aiz fūres.

"Es redzēju, kā šoferis izkāpa ārā. Tajā brīdī sapratu, kaut kas noticis. Tur bija daudz mašīnu abos virzienos, intensīva satiksme. Šoferis nebija vainīgs," viņa stāsta, apliecinot, ka notikušais ir ceļa satiksmes noteikumu neievērošana. Pati aculieciniece neredzēja, kā sieviete nobraukta, vien manīja brīdi, kad fūre sašūpojās, saprotot, ka tobrīd kaut kas vairs nebija kārtībā.

Kamēr izmeklētāji veikuši visas nepieciešamas darbības, automašīnu satiksme Spilves ielā tika organizēta pa vienu joslu, Vēlāk, nedaudz pēc pulksten vienpadsmitiem, kustība tika pilnībā atjaunota.

Video: Raidījuma "Degpunktā" sižets

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu