FOTO un VIDEO ⟩ Porziņģim daudzpusīgs sniegums un uzvara pirmajā pārbaudes spēlē

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis un Luka Dončičs
Kristaps Porziņģis un Luka Dončičs Foto: Reuters/ScanPix

Aizvadītajā naktī uzvaru Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) pirmssezonas pārbaudes spēlē izcīnīja Kristapa Porziņģa pārstāvētā Dalasas "Mavericks" komanda.

"Mavericks" savā laukumā ar rezultātu 111:101 (22:31, 39:25, 31:18, 19:27) pārspēja Jūtas "Jazz" vienību.

Porziņģis šajā spēlē laukumā pavadīja 16 minūtes un astoņas sekundes, kuru laikā atzīmējās ar septiņiem punktiem (1/2 2p., 1/4 3p., 2/2 1p.). Tāpat latvieša kontā arī četras atlēkušās bumbas, trīs rezultatīvas piespēles un divi bloķēti metieni, kā arī +1 lietderība.

Spēli Porziņģis, kā jau iepriekš solīja komandas galvenais treneris Džeisons Kids, sāka spēka uzbrucēja pozīcijā. Vieta centrā šoreiz tika atvēlēta perspektīvajam Mozesam Braunam.

"Mavericks" rindās rezultatīvākais bija komandas līderis Luka Dončičs, kurš nepilnās 16 minūtēs iekrāja 19 punktus (6/6 2p., 2/4 3p., 1/2 1p.), tiem pievienojot piecas rezultatīvas piespēles un sešas atlēkušās bumbas.

"Jazz" rindās šajā spēlē rezultatīvākais bija Džereds Batlers, kurš atzīmējās ar 22 punktiem. Jāatzīmē gan, ka šajā spēlē Jūtas komandai laukumā nedevās neviens no aizvadītās sezonas sākumsastāva spēlētājiem.

Nākamo pārbaudes spēli "Mavericks" aizvadīs naktī uz sestdienu, plkst. 3.30 pēc Latvijas laika tiekoties ar pēdējo gadu "play-off" oponentiem Losandželosas "Clippers".

Regulāro sezonu "Mavericks" sāks 22. oktobrī ar izbraukuma maču Atlantā pret vietējo "Hawks".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu