Skandalozā Morgenšterna sieva atklāj, ka cieš no depresijas (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Slavenā Krievijas repera Morgenšterna (īstajā vārdā Ališers Tagirovičs Morgenšterns) sieva Dilāra Zinatuļina atklāja, ka cieš no rudens depresijas.

Dilāra, kura naudu pelna sociālajos tīklos, pateicoties sava vīra slavai, gatavojas Maskavā atvērt skaistumkopšanas salonu. Izredzes kļūt par veiksmīgu uzņēmēju nemaz neiepriecina Morgenšterna sievu. Dilāra atzīst, ka cieš no rudens depresijas. Ar šādu stāvokli Dilāra saskaras katru gadu un atzīst, ka nespēj to mainīt.

"Reizi gadā es sastopos ar rudeni, kurā man ir tik grūti dzīvot," tā personīgajā blogā rakstīja repera 21 gadu vecā mīļotā.

"Man vienmēr ir skumji, es negribu neko darīt, izņemot ēst un skatīties kaut ko. Nav vēlēšanās nekur iet, un pelēkbaltā ainava ārpus loga ir ļoti nomācoša. Nu re, es paraudāju. Kā jums klājas? Vai jums ir risinājums šai problēmai, vai arī man šis periods ir vienkārši jāpārdzīvo?" pārdomās dalījās Dilāra.

Šī gada augusta beigās Dilāra un skandalozais reperis apprecējās Maskavā. Televīzijas raidījumu vadītāja, žurnāliste un sabiedrības dāma Ksenija Sobčaka kļuva par kāzu vadītāju. Jaunieši sāka satikties 2017. gadā, bet izšķīrās meitenes neuzticības dēļ. Reperis saprata, ka viņš nespēs atrast labāku meiteni par Dilāru, tādēļ pāris attiecības atkal uzsāka.

"Esmu pateicīga par apstākļiem un attiecībām ar Ališeru un nevis par naudu, kā jūs domājat, ne par sekotājiem un ne par visu, par ko jūs tur rakstāt. Es apbrīnoju viņa darbu, un man paveicās to novērot no iekšpuses, piedalīties liela mēroga projektos, būt daļai no tiem, iegūt milzīgu pieredzi. Esmu pateicīga būt attiecībās ar kādu, ar kuru varu lepoties un apbrīnot, kuru es ļoti cienu. Mans labākais piemērs un skolotājs ir mans vīrs," stāstīja Zinatuļina.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu