Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

VIDEO ⟩ Garāmgājēja izglābj sievieti no lēciena Daugavā (12)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no "Degpunktā" sižeta

Pateicoties nejaušai garāmgājējai, kāda sieviete tika paglābta no drošas bojāejas, nolecot no Vanšu tilta margām Daugavā, vēsta raidījums "Degpunktā".

Otrdien, 5. oktobrī, gaišā dienas laikā pašā pilsētas centrā netālu no Valsts prezidenta pils risinājušies dramatiski notikumi.

Uz policijas informatīvo tālruni piezvanīja kāda sieviete, kura informēja, – pa Vanšu tiltu staigā sieviete vienās čībās, izskatās apmaldījusies vai pazaudējusies, kā arī veic darbības, kas liecina par iespējamām pašnāvības tieksmēm. Video operatori sāka ar kameru palīdzību meklēt sievieti un nodeva attiecīgo informāciju tuvākajai policijas patruļai.

Tobrīd tuvākā policijas patruļa strādājusi ar kādu ceļu satiksmes noteikumu pārkāpēju, taču saruna pārtraukta daudz straujāk nekā ierasts, un grēkāzis tā arī palika vieglā nesaprašanā par negaidīto policistu steigu.

Kamerās bija redzams, ka sieviete pārkāpj pāri norobežojumam un uzkāpj uz tilta malas. Tad viņai piesteidzās garāmgājēja, kura sievieti satvēra un novilka lejā no tilta margām.

Pēcāk talkā piesteidzās arī kāda riteņbraucēja. Izglābtā sieviete noguldīta uz zemes, līdz pēc pāris minūtēm ieradās policijas darbinieki, kas veica pārrunas, mēģinot noskaidrot, kas noticis.

Sieviete, kura grasījās ielēkt Daugavā, pastāstīja, ka viņai ir ģimenes rakstura problēmas ar brāli un to dēļ bija doma izdarīt pašnāvību.

Tāpat viņa atzinās, ka šāda ideja iešāvusies viņas prātā ne pirmo reizi. Notikuma vietā ieradās arī mediķi, un sieviete nodota neatliekamajai medicīniskajai palīdzībai, bet Valsts policijas darbinieki viņu pavadīja uz ārstniecības iestādi.

Rūpīgāk apskatot videonovērošanas kamerā redzamos kadrus, ir skaidri manāms, ka garāmgājējai, kura pirmā piesteigusies palīgā, pārdomām bija dotas vien pāris sekundes. Šajā gadījumā sieviete nav minstinājusies, un tas, domājams, glāba viņas dzīvību.

Video: "Degpunktā" sižets

Komentāri (12)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu